oferte de muncă în Tenerife 21 aprilie (2)

Join the Conversation

10 Comments

 1. samba si,tabajo no! nu inteleg mare lucru,dar …nu imposibil!cat costa un ap sau o casa modesta ,nu in zone rezi/ asta pt cand aveti voi timp…cu chiriile m-am mai lamurit din partea intai a aventurii voastre…

 2. Maria, vezi ca tu trebuie sa platesti impozit suplimentar in Tenerife, ala pe prostie si incultura. Dar poti recupera suma pierduta… doar daca esti misto si iesi la produs.

  1. Dane, tu esti cam acid pe aici, ca să nu zic mai mult. Nimeni nu se ia de tine aşa gratuit, cum o faci tu, şi nici nu te jigneşte nimeni.

 3. Amice, baneaza-ma, daca nu suporti criticile, ca si tu doar laudai cand te dadeai ziarist. De fapt este ultima mea vizita, fiindca sunt satul de „aburelile” voastre. Din acestia ca voi sunt „la kilogram” nu doar in Tenerife, ci peste tot. Voi traiti intr-o lume paralela, transformati banalitatile in „senzational” (ia vedeti ca reportajele de genul acesta merg la OTV!) si vreti sa dati impresia ca ati descoperit Edenul, desi o duceti greu. Va mintiti pe voi insiva, dar, mai grav, induceti in eroare pe altii care s-ar putea sa vina dupa voi si apoi sa planga amar.Adios, cabron, nada mas!

  1. Dane, banalitatile transformate in senzational este un specific al presei.
   ma gandesc ca si copiii o sa-i procreati tot prin intermediul blogului :))))))

   1. Mă Andreea, mă, tu parcă ziceai că nu mai intri pe blogul nostru. Te-ai întors iar ca să-ţi arăţi proasta factură?

 4. Amice, nu te bannez. E treaba ta ce gandesti atata timp cat nu jignesti lumea cu substraturi murdare. Bafta si vizionare placuta.

 5. 😀 😀 😀 Una e critica si alta dobitocia. Lasa-l Seb sa respire si el nitel din punga, ca-i trece. Maria, nu te necaji, mai „e” unii invidiosi ca n-ajung la struguri. De obicei, astia se autodistrug. Asta daca scapa de sindromul premenstrual. Ma repet, deci, pentru humanoidul care se autointituleaza „Dan”: una e sa critici, alta sa fi un dobitoc prost-crescut. Tu pana acum nu ai criticat nimic. Doar ai jignit persoane care nu ti-au facut nimic. Daca te deranjeaza blogul, fa-ti un cont pe Cartoon Network, bate pe IQ-ul tau. Te poti certa cu Tweety, Sylvester, Ben10, Scooby-Doo, si daca iti mai ramane timp poti sa-i zici ceva de mama si lui Fred Flinstone.

 6. Auzi, dar Dan asta a trecut si el macar granita? sa vada si el ce inseamna o sosea marcata, sau aer curat (ca noi suntem de la Galati si am simtit diferenta). Pe restul avantajelor n-are rost sa insist, am fost in Tenerife si m-am hotarat sa emigrez acolo inaite sa ne incurajati voi. Asa ca cine nu stie mai bine sa taca, si chiar ai putea sa dai ban „dragutilor” astia care n-au avut macar curiozitatea sa afle ca se poate mai bine..Concluzia: prefer paznic in Tenerife decat intelectual in Romania. Las locul cui mai suporta sa ramana in tara.

Leave a comment

Lasă un răspuns