E prima dată când fac un ”afis”, ce mi-am mai prins urechile...
E prima dată când fac un ”afis”, ce mi-am mai prins urechile...
E prima dată când fac un ”afis”, ce mi-am mai prins urechile…

Mi-am dat seama că în toate articolele postate pe blog despre cartea ”Poveste de trezit copiii – Cum venim pe lume” nu am scris simplu și la îndemâna cititorului datele despre vânzarea cărții. Mereu la sfârșitul articolelor și oarecum lapidar. Dovadă multele mesaje în care lumea întreba același lucru: Cum putem cumpăra cartea?

Așa că aici, un text scurt și la obiect DOAR despre cum puteți cumpăra cartea mea. Vă rog să-l citiți cu atenție, sper să fie explicit și să nu mai fie nimeni confuz după 😀

Așadar. Deocamdată o vindem doar online, pe site-ul http://cumvenimpelume.ro/

Acest site, chiar dacă deocamdată vinde un singur titlu, funcționează ca orice librărie. Dacă vreți, nu numai ca orice librărie, ci ca orice altă librărie românească. ESTE UN SITE ROMÂNESC CHIAR DACĂ PREȚUL CĂRȚII APARE ÎN EURO (spre exemplu, la plata cu cardul, care card e în lei, se face automat schimbul valutar la cursul zilei).

Livrăm cartea în orice colț al lumii în care trimite Poșta Română. Deci avem livrare internațională.

Pentru livrările naționale, deocamdată e posibil doar prin curier rapid. În zilele următoare va fi disponibilă și varianta cu Poșta Română, așa că cine nu se grăbește să aibă cartea a doua zi, plătește mai puțin pe transport (trebuie să verificăm cât azi sau mâine).

Și pentru că ”centrul” operațiunii va fi în Sibiu, chiar și după ce noi ne întoarcem în Tenerife, livrările locale se pot face cu curier (mai ieftin decât livrarea națională, firește) sau cu transport gratis, prin întâlnire directă cu soră-mea, că ea se va ocupa de livrări.

Apoi, pentru Tenerife. Noi ne întoarcem acasă, pe insulă, la sfârșitul lui iulie. Vom aduce în bagaje cartea, mă rog, mai multe, câte încap, așa că cei ce vor să o cumpere direct de la noi din mână, fără să plătească transport, sunt așteptați cu mare drag. În limita stocului disponibil, cum se zice 😀 Restul o vor comanda de pe  http://cumvenimpelume.ro/ , ca orice comandă internațională, livrarea se va face din România, de către soră-mea.

Repet, acest site funcționează ca orice altul de comerț electronic din România sau din afară. La fel ca orice altă librărie. Chiar dacă prețul cărții apare în euro, pentru ca contul nostru principal este în Tenerife și este în euro, la plata cu cardul sunt trași din banca voastră banii în lei, la cursul zilei (dacă aveți cont în lei, firește, că dacă aveți cont în euro, atunci nici nu mai e nevoie de explicații și schimburi valutare). La plata prin tranfer bancar, aveți un buton care vă arată cursul zilei și voi calculați câți lei trebuie să transferați.

Modalitățile de plată:

– plata prin transfer bancar

– plata cu cardul

– Pay Pal

Deocamdată nu expediem cu plata la primire, adică ramburs. În câteva zile vă vom informa dacă și cum am rezolvat-o.

Cum se comandă cartea?

Simplu pentru cei care nu sunt la primele cumpărături online. Dar cu atenție, simplu și pentru cei ca mine, care de obicei delegă bărbatul să-i cumpere chestii de pe net 😀

După ce ați apăsat butonul de comandă de pe http://cumvenimpelume.ro/, vă apare titlul cărții și aveți de ales numărul de exemplare dorite. Apoi dați click pe butonul ”Proceed” din dreapta si veți ajunge pe pagina următoare. Aici completați numele, adresa, nr. de telefon, e-mail, selectați mai jos modalitatea potrivită de transport și ultima dată, bifați opțiunea de plată. Apoi dați din nou click pe butonul ”Place order” ca să mergeți mai departe. Acum ați ajuns pe ultima pagină, cea în care introduceți datele cardului sau ale contului Pay Pal sau faceți transferul în contul nostru (acum e momentul în care apare IBAN-ul contului în care veți vira banii). Asta-i tot, veți primi un mesaj că plata a fost înregistrată cu succes. Unde nu, dați-ne un mesaj pe Facebook să vă ajutăm. Cum ar veni, să vă ajutăm să ne dați banii 😀

Mai apoi, după câteva ore – maxim o zi, primiți un mail că plicul cu cartea au fost expediate către voi. Acum, până ne organizăm, poate dura mai mult de o zi, așa cam 2 sau 3. Dar reglăm asta în scurt timp, promit.

Dacă încă mai sunt neclarități, scrieți, vă rog, jos, în mesaje.

One reply on “Cum poți comanda cartea ”Poveste de trezit copiii – Cum venim pe lume””