Coperta cărții mele :D

Ador librăriile. Miroase a ceva bun, a hârtie, a carte, a emoția descoperirii, a aventură, a cunoaștere. Îmi place să cumpăr cărți direct de pe raft pentru că e o adevărată plăcere să pierd noțiunea timpului răsfoindu-le. Chiar dacă am un Kindle, o carte electronică pe care transport și citesc mai simplu sute de cărți, nu o să renunț niciodată la cărțile tipărite.

Și, în ciuda faptului că-mi place să cumpăr cărți pe hârtie direct de pe internet, nimic nu se compară cu mersul prin librării. Cred că are legătură și cu copilăria mea când mami ne ducea pe mine și pe soră-mea în librăria de pe Lipscani și uitam de noi printre minunățiile de acolo.

Cartea mea însă, prima mea carte publicată, ”Poveste de trezit copiii – Cum venim pe lume”, nu se va găsi în librării. Deocamdată. Nu pentru că nu aș vrea, că tocmai, mi-ar plăcea să fie găsită și cumpărată și de cei care hoinăresc aiurea printre rafturi fără scop precis dar cu gândul clar că sigur descoperă cărți grozave. Dar alta este strategia noastră acum.

Publicăm cartea ”Poveste de trezit copiii – Cum venim pe lume” pe con propriu, nu sub egida unei edituri. Așa am vrut de la început, așa ni s-a părut mai simplu și mai avantajos din punct de vedere financiar. Nu am încercat niciodată să luăm legătura cu vreo editură, nu am vrut să fie publicată astfel. Ne-am asumat toate rolurile.

Și o vom vinde pe internet. Are deja pagina ei proprie www.cumvenimpelume.ro și noi o așteptăm să vină din tipografie.

Alegând să o publicăm în regie proprie, ne angajăm singuri la promovare și distribuție. Este mai multă muncă, dar una plăcută, de care nu fugim.

Site-ul este deja ”sus”, puteți deja să o comandați. Livrarea se va face săptămâna viitoare.

Coperta cărții mele :D
Coperta cărții mele 😀