Playa del Duque rămâne una dintre preferatele noastre, unde după trei săptămâni de concediu în România, furtunos la propriu si la figurat,  ne-am regăsit soarele de Tenerife. Acesta e un post scurt doar ca să revenim la ale noastre, departe de ploi reci de vară și ciuperci otrăvitoare:).

Cum prima zi am fost prinși cu treburi birocratice, inscrieri pe la școli și refăcut documente furate în Metroul din Madrid, nu am apucat decât să ne înmuiem puțin și să vedem cum e apa. A doua zi însă am făcut o baie de soare, că apa mie și lui Yago ni s-a părut cam răcoroasă. Nu am mai fost în colțul din stânga al Plajei del Duque exact de când ne-am întors data trecută din concediul în România iar Yago se lăfăia în burtică atunci. Preferam colțul celălalt, pentru că era parcarea mai aproape și intrarea în apă e mai lină. A părut să recunoască locurile pentru că s-a simțit foarte bine, liber și gol. A chiuit, a sărit, a băut lăptic și a făcut tot felul de giumbușlucuri.

Încet. încet ne intrăm la loc în ritm și ne bucurăm de căsuța ce le-am pregătit-o chiriașilor noștri, care ne-au asigurat că s-au simțit foarte bine pe insulă, cu Mufi, Muraia și Maloun.

[nggallery id=120]