UPDATE: Am pus poze în detaliu cu bicla. Eu chiar ţin s-o vând. Nu vă trebuie o bicicletă bună? Haideţi, a venit primăvara, lăsaţi transportul în comun sau toturismele, bicicleta vă dă un plus de vitalitate.

Vă ziceam acum două zile că n-avem foarte mulţi bani de plecare. Aşa că încercăm să vindem cam tot ce poate fi de valoare şi care ne prisoseşte odată cu mutarea în Tenerife.

Vând bicla din imagine, o Merida cu cadru semirigid în condiţie bună, cu diverse chestii de bun simţ pe ea (adică nu chinezării). Cum ar fi furca, o bunăciune, pinioanele, schimbătorul, foile, toate calitatea-ntâi. În momentul de faţă are ambele camere pe pană, dar dacă careva dintre voi o cumpără, o duc la sport virus şi-o rezolv. De asemenea, tot la capitolul minusuri, schimbătorul e dereglat puţin, se simte. Dar odată cu pana, îi cer rocărului de la servisu de bicle să-i facă şi reglajele necesare. Nu durează mai mult de 30 de minute. Le rezolv pe cheltuiala mea, dar le fac doar când am certitudinea că o vând. Altfel, nu are rost să arunc banii în vânt.

Preţul este de 150 de euro. Bicicleta este în Sibiu, poate fi văzută în cartier Hipodrom. O pot trimite în ţară cu vreun autobuz gen transmixt (dacă există rută), pe cheltuiala celui ce-o cumpără. Când am adus-o de la Bucureşti, şoferul mi-a luat 20 de lei.

Poza e făcută la repezeală. Duminică mai pot trage şi alte pozuliţe, mai în detaliu. Băgaţi-vă, bicla merită.