E bine să te plimbi toată ziua pe faleză ca şi când n-ai avea altceva de făcut, să vorbeşti cu oamenii, să zâmbeşti, să te bronzezi şi să-ţi faci cunoştinţe. Azi am primit două oferte de muncă în felul ăsta. V-am zis ieri de indienii de la magazinele de electronice de pe promenadă că-s prietenoşi şi alunecoşi. Cât mă odihneam şi eu ca omul pe o băncuţă de lângă plajă, vine la mine indianul ce ieri a zis că poate o să vină şi el la şcoala de surf. El tot timpul are glume-n program şi nu ştii când e serios şi când glumeşte, aşa că n-am idee cât de pe bune este oferta lui de muncă. Mi-a zis ca de mâine să lucrez la magazinul lui (care, pe lângă electronice, vinde şi haine, încălţăminte, accesorii şi suveniruri, genul de magazin „toate-ntrunul”), ca PR, pentru 800-900 de euro lunar. Am uitat să-l întreb de program şi de numărul de zile libere, dar aflu mâine. A rămas ca atunci să-i dau răspunsul. (dacă nu e o glumă de 1 aprilie, mă bag, măcar o lună)

Al doilea job ce mi s-a oferit astăzi a venit din partea unui englez sau ceva britanic. Care nene are un site cu fete drăguţe în costume de baie sau topless, pe plajă, la piscină, oricum, în vacanţă. El e fotograf, îl cheamă Derek, şi mi-a propus să-i pozez pentru mirobolantul lui site. Că-mi dă 100 de euro. M-a observat cum mă plimb pe plajă şi şi-a zis că-s frumuşică :D. Nu comentez suma, i-am spus clar că nu mă interesează. Omul a parat cu o ofertă de colaborare: să-i găsesc fete care vor să apară fără sutien la el pe sait şi-mi dă procent în funcţie de frumuseţea lor. Ha ha, deci mă fac impresară pentru fetele cu ţâţele goale de pe plajă. Sau fac şi eu cu Seb un sait cu fete topless de pe plajele tropicale din Tenerife, dar cu poze de paparazzi.

PieS: Azi cât îmi luam binemeritata pauză de 5 minute lângă terenurile de tenis, mă trezesc strigată, da’ strigată tare, într-o veselie. Aţi ghicit, era unul din moşuleţii italieni, care juca pe unul din terenuri şi iar m-a invitat la joc. I-am reamintit că lucrez şi că n-am uitat de ei, mâine la ora 10 cu siguranţă ne vom întâlni la un schimb de mingi.

Leave a comment

Lasă un răspuns