Aşa se-ntâmplă când pleci cu prejudecăţi. Ajungi să bagi capu-ntre umeri, te ruşinezi o ţâră de gândurile tale şi sfârşeşti impresionat la maxim. La fel s-a întâmplat cu mine aseară, la caraoche. Ziceam io ieri că mă duc la petrecerea de caraoche de la imperium pab şi o să mă sparg de râs. Că-mi închipuiam numai afoni ca la preselecţiile megastar de anii trecuţi. Da’ io am omis un lucru. Acolo erau afoni mulţi pentru că tot românu-şi dorea zecile de mii de euro din premiul cel mare. La petrecerea de aseară, ca la orice petrecere de caraoche dintr-un pab, nu urcă pe scenă ăi fără corzi vocale bune, pentru că nu au nimic de câştigat. De ce s-ar face de râs pe gratis? Aşa că un astfel de caraoche e de calitate. Acu’, şi aici e concurs de caraoche şi există şi premii, da’ cum a fost din scurt şi nu i s-a prea făcut publicitate, n-au venit şi înebuniţii după premii. Ci doar clienţii casei. Că toată lumea se cunoştea cu toată lumea, io cu Seb eram intruşii.

Bă şi s-a cântat. S-a cântat bine de tot, timp de vreo două ore şi jumătate, janis joplin, led zeppelin, pink, leidi gaga, beyonce, alicia keys şi alţi câţiva de mă miram ce voci pot să aibă nişte astfel de gagici de care nu ştie nimeni. Din toate vreo opt-nouă câte au participat la concurs, asta din poză m-a dat gata. Are şi nume de scenă, pink (oare de ce), e plină de tatuaje old scul, are o atitudine de fată rea care o prinde incredibil de bine şi o voce bestială. Dacă aş avea acum o pălărie, mi-aş scoate-o. Deci vă daţi seama unde o să fiu joia viitoare.

Poza-i făcută de Seb, io n-aveam aparatul cu mine.

Dacă vreţi să urmăriţi înregistrările de aseară, toate sunt pe Ora de Sibiu. Mai mult ca s-o vedeţi în acţiune, că sunetul nu e deloc de calitate.

Join the Conversation

No comments

  1. Daaaa, am remarcat-o si eu in seara aia. Dupa tweetul tau, am intrat imediat pe Ora de Sibiu. Canta un tip cu camasa alba apoi a intrat fata asta. A facut mai tarziu un duet cu cineva, nu?

  2. Da, la final a făcut duet pe melodia dear mr. president a lui pink cu cealaltă finalistă

  3. Pink s-a antrenat miercuri in Oldies, tot la karaoke, ocazie cu care a castigat locul doi sau trei si-un epilat de 30 de euro, nu mai retin exact ca la ora aia cifrele se confundau intre ele :)) dar stiu ca a facut un show pe cinste.

Leave a comment

Lasă un răspuns