Cu mare bucurie în suflet vă anunţ că Ciceo s-a întors. Azi dimineaţă când ieşeam pe uşă să merg la alergare, pisica gri şi pufoasă m-a mieunat din capul holului. Pisi, Ciceo, tu eşti? Miau, miau a zis ea alergând spre mine. Sunt două motive pentru care o pisică vine spre tine în mare grabă când o chemi. Că i-a fost dor teribil de tine. Ori că-i e foame. Mare foame. La cum avea burta de suptă, ne-a fost clar pentru ce-i zburau ei picioruşele. I-am dat o conservă de ton în suc propriu, am văzut că nu-i place tonul gătit de niciun fel, simplu să i-l dai. Limpăia cu viteza luminii turbate şi am trecut peste sentimentul de trădare, peste gândul că Ciceo ne foloseşte, că vine la noi doar când îi este foarte foame şi toată lumea din complex este plecată la muncă. Deci nemaifiind nimeni care s-o hrănească.

Acum să vedem cât o ţine prieteneala cu noi.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Frumos pisicut! Esti o frumoasa! Imi place ca al tau chip este luminat, ca al bebelusului meu. Se vede clar ca ai lasat grijile in Romania si iti este bine, desi probleme tot sunt.

  2. :))
    Ce drăguţă eşti, Sînziana! M-ai făcut să râd, să zâmbesc, să merg zâmbind. Mai am o jumătate de oră de plimbat placa de surf pe plajă şi o să fluier! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns