PabloAlboranTantoÎl auzeam la radio, din când în când. Nu l-am bagat în seamă deloc. Cântăreţii hispanici par aşa de plângăreţi încât majoritatea îmi sunau la fel. Excepţie Alejandro Sanz, fireşte 🙂 Până când a venit în Tenerife să cânte. Afişe peste tot cu el, anunţuri la radio, pregătiri la stadion. A concertat pe 12 iulie în Las Americas, la trei kilometri de casa noastră si mie nu mi-a păsat deloc. „Cine-i Pablo Alboran ăsta?!” îl întrebam din când în când pe Seb. „Are câteva melodii ce le tot difuzează la radio, sigur îl ştii”.

A trecut concertul, au mai trecut zile şi eu mi-am amintit într-un final să-l caut pe youtube. Şi da, îi ştiam unele melodii. Acum le ştiu aproape pe toate 😀 Prima data când am urmărit melodia Quien pe youtube mi s-a părut cam… plată. A doua zi intram din nou pe youtube s-o ascult din nou. Quien, Solamente Tú, Un Beso, Miedo, Tanto, etc.

M-a vrăjit. Cică şi pe Michelle Obama, care i-ar fi cerut ambasadorului lor la Madrid să-l aducă la Casa Albă pe Pablo. Spun apropiaţii ei că-ar fi zis c-are fluturi în stomac când îl ascultă.

Pentru mine E REVELAŢIA ACESTUI AN.
Atât de tare îmi place încât o să facem o vacanţă mică-micuţă prin octombrie doar să mergem la un concert de-al lui, în peninsulă. Şi când te gândeşti că el a fost la noi acasă…
Cel mai simplu şi mai fain videoclip, Solamente Tú