4 replies on “Cuprins”

 1. Doamne cat de mult ma bucur ca am dat de voi..traiasca net-ul..de azi dimineata citesc,citesc si imi dati un impuls extraordinar sa vreau cat mai mult sa emigram in tenerife..ma bucur ca am dat de voi si vreau cat mai multe informatii..eu sunt din deva ..si as dori sa putem vorbi daca se poate..as dori daca vreti si voi sa-,mi oferiti unele informatii privind emigrarea,cati bani trebuie si ce acte sunt necesare..multumesc anticipat

  1. Dragă Daniela, bani nu sunt niciodată prea mulţi 😀
   Noi nu vă cunoaştem şi nu ştim ce cheltuieli lunare aveţi, dar presupunând că vă descurcaţi cu 500 de euro pe lună pentru mâncare şi alte consumabile, plus încă vreo 450-500 chiria pentru un apartament, plus garanţia cerută de proprietar – adică alte vreo 500 de euro – rezultă un buget de aproximativ 2.500 de euro pentru două luni.
   Acte nu vă trebuie, că e UE 😀 Veniţi cu paşapoarte (pentru că la cererea de rezidenţă depusă la poliţie trebuie copie după paşaport), vă faceţi asigurări medicale private în ţară sau vă eliberaţi cardul european de sănătate de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi cam asta e.
   Că tot eşti aici, la Cuprins, vezi că există categorii pentru chirii, rezidenţă, preţuri şi alte lucruri despre care am mai scris în alte articole.
   Multă baftă!

 2. Buna ziua ,

  In periplu meu pe internet am observat blogul dumneavoastra de turism . Tinand cont ca avem aceleasi pasiuni comune : calatoriile si blogul , va propun sa facem un schimb de linkuri .

  Eu in blogul agentiei noastre de turism , v-am introdus deja un link in categoria Bloguri de Turism

  Acestea sunt datele blogului meu
  Nume : Blog Agentie de Turism
  Link : http://www.tomistravel.ro/blog
  Descriere : agentie de turism , bilete de avion , sejur bulgaria

  Va multumesc de colaborare ,

  P.S. Poate calatoriile ne vor da posibilitatea sa ne intalnim .

  Astazi sau maine vreauu sa fac o prezentare a blogului vostru pe blogul agentiei noastre .

  1. Ne pare rău, dar în blogroll noi nu punem decât bloguri pe care chiar le citim, ori blogul dvs. este pur publicitar. Pentru dvs. asta ar fi publicitate, aşa că dacă vă interesează, ne puteţi contacta pe mail, la [email protected]. Baftă!

Comments are closed.