Gata. Am şi tatuajul nr.3, mai trebuie să facem bagajele şi suntem gata de Tenerife. 🙂

Am vrut ca acest tatuaj să aibă legătură cu emigrarea noastră, cu decizia de a schimba macazul, cu dorinţa de avea o altă viaţă, una mai relaxată, mai de vacanţă, mai lipsită de griji şi probleme, cu somn până la 8 şi poate mai mult. Un tatuaj care să aibă mare legătură cu insula, un tatuaj care să reprezinte insula. Aşa că i-am dus lui Teddy două hărţi ale insulei Tenerife, una pentru contur şi alta pentru diferite elemente (precum vulcanul) şi i-am spus că vreau să semene, în mare, cu harta rudimentară a unei comori. Făcută în sepia…

După ce a trasat conturul insulei şi a adăugat câteva elemente, precum un schelet, un diamant, un munte, doi palmieri şi o bărcuţă, Teddy a înşirat pe masa de lucru tuşurile, pistolul şi acele, a igienizat şi a stat la poză. 😀 În imaginea de mai sus îl vedeţi pe Sebi lucrând unei blonde un scorpion pe spate şi pe Teddy pregătind nebunia pentru mine.

Am pus-o pe prietena blondei să ne facă o poză şi s-a cam descurcat (trebuia totuşi să subexpun cu câteva trepte sau să micşorez ISO, da’ aş fi ţinut-o din lucru pe Teddy). Durerea a fost suportabilă, cu mici excepţii, când a bătut pe os am cam strâns din dinţi. În dreptul omoplaţilor este printre cele mai sensibile zone de pe corpul meu.

Ăsta e. Acum arată cam rozaliu, dar când îşi revine va fi de un ocru deschis. Partea cea mai naşpa e că nu pot să fac baie timp de două săptămâni. Probleme n-am cu primele şapte zile, da’ marţea viitoare ajungem pe insulă. Apăi cum să intru în ocean doar pân’ la brâu şi să rezist să nu plonjez, să nu înot, să nu mă scufund? Deci da, vor fi şapte zile de chin. Şi nici la soare nu mă voi expune… sau doar parţial. Nu puteam io să-l fac mai repede? Hmmmm…

Join the Conversation

No comments

 1. Felicitari pentru alegerea de a deveni insulara, e o nebunie pe care ti-o vei aminti intotdeauna cu placere. Sa vrei ca n-o s-o poti uita tinand cont de tatuajul de pe umar!
  E o urare cu drag de la un alt insular – temporar ce-i drept si intr-un loc ceva mai racoros 🙂
  Acum sper doar sa nu ajungi ca Robinson Crusoe, sa stai si sa te uiti la cort intrebandu-te ce urmeaza in continuare. Din experienta iti spun ca se poate 😀

  Important e sa te mobilizezi de indata ce ajungi acolo fiindca banii se duc mai repede decat crezi. Mai multe variante la CV si apoi poti lua la rand magazinele, cafenelele, barurile, orice gasesti… E o strategie care intr-un final a functionat in cazul meu. Eu am depus sute de cv-uri pana sa gasesc ceva si daca am avut cateva raspunsuri. Recesiunea nu ajuta iarasi! Am mers in doua orase cam peste tot.
  Orice studii ai avea si/sau experienta, intr-o tara straina initial nu prea conteaza. Te ajuta dar minimal. Important e sa reusesti initial si sa te mobilizezi puternic. Dupa aia vezi tu incotro poti s-o iei.
  Asadar, cat mai mult noroc si distractie placuta!

 2. Na, la insula tatuată pe umăr nu m-aș fi gîndit! :)) Faină ideea, cum spunea cineva mai sus, îți va aminti de-acum înainte de experiența insulară!

 3. @marius: o primăvară nesfârşită o să am, că Tenerife este numită insula eternei primăveri. 😀 La fel îţi urez şi ţie!
  @demostene: dap, mobilizare e numele meu. cum ajung acolo, cum plec în vânătoare de joburi. Fireşte, n-o să întrec măsura, că am nevoie şi de relaxare în buza Atlanticului, nu?
  @furios: mulţumesc, aştept să se tragă că acum nu prea-mi place… în loc de sepia e roz.
  @sorin: da, Sorin, sper să găsim comoara, adică viaţă frumoasă, relaxată şi linişte materială.
  @orin: draga meu, io chiar credeam că o să bănuiţi. că la cât de mult mă gândeam eu la ideea mea, îmi închipuiam că e ceva logic şi la mintea cocoşului. 😀
  @cati: mulţumesc!

Leave a comment

Lasă un răspuns