Asta-i ziua zero. M-am trezit ca în vacanţă, la ora 8. Seb a fost mai matinal, de fapt, în ultimele zile este matinal rău de tot. La 5 este în picioare. Bagajele – făcute. Casa – în ordine (aseară am făcut curat, Seb cu aspiratorul, eu cu mopul). CV-urile – în proces. Ce oameni suntem şi noi… Azi dimineaţă, în ziua plecării în Tenerife, noi traducem CV-ul din engleză în spaniolă. Dar nu vă gândiţi că ne ia mult, pe o pagină am sintetizat dorinţa şi capacitatea noastră de a munci. Ce pot să zic decât trăiască gugăl transleit. 😀

La 10.43 avem plecarea cu autocarul Dacos spre Cluj. De acolo, pe la ora 17 şi, plecăm cu Wizz spre Barcelona. Înoptăm în oraşul catalan, poate vizităm ceva pe acolo, şi mâine la 11 ora Spaniei luăm avionul Vueling cu destinaţia Tenerife Nord. La vreo 14, ora tenerifeză, suntem deja pe insulă.

Detaliile zborurilor le-am trecut aici, în primul articol despre imigrarea în Tenerife.

Fug la duşul final în Sibiu. Sau, mă rog, ultimul duş în casa asta. Undeva, o să-mi lipsească! Gata, trebuie să închei, Seb mi-a dat un ultimatum, că cică o să intrăm în criză de timp dacă nu gat mai repede cu calculatorul. Am dat şi print la CV-uri, sunt aproape gata. Vă pup şi vă mulţumesc că sunteţi alături de noi în cea mai formidabilă experienţă a vieţii noastre.