Asta-i ziua zero. M-am trezit ca în vacanţă, la ora 8. Seb a fost mai matinal, de fapt, în ultimele zile este matinal rău de tot. La 5 este în picioare. Bagajele – făcute. Casa – în ordine (aseară am făcut curat, Seb cu aspiratorul, eu cu mopul). CV-urile – în proces. Ce oameni suntem şi noi… Azi dimineaţă, în ziua plecării în Tenerife, noi traducem CV-ul din engleză în spaniolă. Dar nu vă gândiţi că ne ia mult, pe o pagină am sintetizat dorinţa şi capacitatea noastră de a munci. Ce pot să zic decât trăiască gugăl transleit. 😀

La 10.43 avem plecarea cu autocarul Dacos spre Cluj. De acolo, pe la ora 17 şi, plecăm cu Wizz spre Barcelona. Înoptăm în oraşul catalan, poate vizităm ceva pe acolo, şi mâine la 11 ora Spaniei luăm avionul Vueling cu destinaţia Tenerife Nord. La vreo 14, ora tenerifeză, suntem deja pe insulă.

Detaliile zborurilor le-am trecut aici, în primul articol despre imigrarea în Tenerife.

Fug la duşul final în Sibiu. Sau, mă rog, ultimul duş în casa asta. Undeva, o să-mi lipsească! Gata, trebuie să închei, Seb mi-a dat un ultimatum, că cică o să intrăm în criză de timp dacă nu gat mai repede cu calculatorul. Am dat şi print la CV-uri, sunt aproape gata. Vă pup şi vă mulţumesc că sunteţi alături de noi în cea mai formidabilă experienţă a vieţii noastre.

Join the Conversation

No comments

  1. Hehe, e chiar 10.43 cand citesc postul tau si ma gandesc ca deja aventura a inceput 🙂
    Sa aveti drum bun si sa ne scrii cand ajungeti!

  2. In curand o sa urmeze prima postare din Tenerife :), te pup si sper ca ati ajuns si ca sunteti bine!

  3. Va „tinem pumnii”!!!!Sa nu sariti vreo secunda din poveste!Aici ninge si e frig!Ma gandeam cum naiba te imbraci cand pleci iarna si ajungi vara!!??Cu suba si in sort,un bocanc si un slap!,palarie de soare si ochelari de schi!Apropo voi mai puteti sa respirati ,de emotie,ca eu doar cu gandul la voi si nu mai am aer!Asteptam vesti urgent!Cred ca e net si in aeroport!’ ” SUCCESURI SUCCESIVE”!!!

  4. Vai, mă înduioşează profund rândurile voastre. Emoţii nu am, dar mă emoţionaţi voi, dragilor. Vă mulţumesc!

Leave a comment

Lasă un răspuns