Ştiţi blogurile care abundă în ironii, cuvinte rele, insulte şi… urâtul omenesc? Cele care te fac şi pe tine mai rău, te înveninează, te indispun, te fac să urăşti şi mai mult sistemul, lumea şi viaţa şi ajung să te determine să vrei să emigrezi de pe tera? Blogul sinsdesign este total opusul.

Sînziana, aka sinsdesign, este căutătoarea de pepite de aur din blogosfera românească. Într-o lume care-i în goană mare după scandal, urât, noroi şi mucegai, ea se încăpăţânează să vorbească doar despre lucrurile frumoase ce există printre noi (o groapă în asfalt sau nişte piţipoance de peste ocean sunt doar excepţii la ea pe blog, nu vă speriaţi). Caută cuvinte scrise bine, poze ce redau sentimente, oameni speciali şi, în general, chestii care îţi schimbă ziua în bine. Caută frumosul. Mai mult decât atât, îl promovează. Pe blog şi pe site-ul promeseo, tot proiectul ei.

Acu’, nu ştiu de ce sînziana a considerat că blogul meu, pe care personal îl consider mediocru spre submeniocru (:D), merită atenţia ei. În fine, mi-a luat şi un interviu pe tema jurnalistul blogăr. Ce să mai zic? A, da, engioi! (că aşa am văzut că se zice)

Pentru sînziana. Îţi mulţumesc. Şi drum bun pe calea pe care mergi!