Ştiţi blogurile care abundă în ironii, cuvinte rele, insulte şi… urâtul omenesc? Cele care te fac şi pe tine mai rău, te înveninează, te indispun, te fac să urăşti şi mai mult sistemul, lumea şi viaţa şi ajung să te determine să vrei să emigrezi de pe tera? Blogul sinsdesign este total opusul.

Sînziana, aka sinsdesign, este căutătoarea de pepite de aur din blogosfera românească. Într-o lume care-i în goană mare după scandal, urât, noroi şi mucegai, ea se încăpăţânează să vorbească doar despre lucrurile frumoase ce există printre noi (o groapă în asfalt sau nişte piţipoance de peste ocean sunt doar excepţii la ea pe blog, nu vă speriaţi). Caută cuvinte scrise bine, poze ce redau sentimente, oameni speciali şi, în general, chestii care îţi schimbă ziua în bine. Caută frumosul. Mai mult decât atât, îl promovează. Pe blog şi pe site-ul promeseo, tot proiectul ei.

Acu’, nu ştiu de ce sînziana a considerat că blogul meu, pe care personal îl consider mediocru spre submeniocru (:D), merită atenţia ei. În fine, mi-a luat şi un interviu pe tema jurnalistul blogăr. Ce să mai zic? A, da, engioi! (că aşa am văzut că se zice)

Pentru sînziana. Îţi mulţumesc. Şi drum bun pe calea pe care mergi!

Join the Conversation

No comments

 1. Si eu o iubesc pe Sinziana pentru tot ceea ce face, pentru ca ne lumineaza fiecare zi cu cate o vorba buna, o poza luminoasa, un om genial pe care-l scoate la suprafata, sa-l vedem si noi si sa ne mandrim cu noi, ca ne reprezinta natia. Si o sustin, pe cat pot. Felicitari si la cat mai multe articole de calitate!

 2. ” mediocru „, pe tine nu te-a alergat nimeni, ca m-as oferi sa dau o fuga pana in Sibiu sa fac asta :))?
  Mi-a placut interviul si i-am zis si Sanzianei pe blog, cat despre tine pot sa pun ca ai acel ceva pe care nu l-am mai intalnit pe alte bloguri, un mod special de a relata intamplarile astfel incat atingi coarde sensibile .Tine-o tot asa ca-i de bine :)!
  Sanziana are darul de a vedea ce e diferit, ce merita si ce are potential :)…si cred ca asta a vazut si la tine…a vazut „acel ceva”…

 3. Ah acum ma faceti sa rosesc!
  Acesta prezentare nu imi poate face decat mare onoare!
  Incerc sa fac ceva diferit si interesant, un loc unde vei gasi talent dar cum spui si tu, uneori nu rezist si mai vorbesc de cate o groapa sau pitipoance de pe alte meleaguri. Nu rezist! Sunt si eu om :))
  Multumesc lui Flori care are si ea o mare vina la tot ce se intampla la blogul sinsdesign.
  Multumesc!
  PS Si tu mai ai scapari .. ai inserat un „mediocru” pe acolo … nu trebuia!

 4. fără asta, ziua de ieri ar fi fost în totalitate de rahat
  sunteţi geniali. să trăiţi!

Leave a comment

Lasă un răspuns