Ce poate fi mai romantic decât să te plimbi printre găini şi cocoşi, să miroşi găinaţi aflaţi în diverse stadii de uscare şi să asculţi discuţii despre furaje? Absolut nimic. 🙂 Dacă există expoziţii de ouă de prepeliţă, expoziţii de cai, expoziţii de păuni împăiaţi, de ce n-ar fi şi o expoziţie de găini? Mai ales că-s găini campioane… adică nu ca găinile de la ştiri care sunt stresate şi dau ouă care ne îmbolnăvesc. Nu. Ăstea-s găini iubite, mângâiate, răsfăţate, găini de rasă, găini care costă de multe ori faţă de o găină obişnuită, găini ornamentale pe care le iei să priveşti seinfeld sâmbătă seara şi transmisiile de la vancouver înainte de ştiri.

Pozele-s făcute vineri la expoziţia de înaripate de la ieşirea din sibiu spre şelimbăr.

Join the Conversation

No comments

  1. Eu am copilarit cu gainile din curte ale bunicii. Sufeream de fiecare data cand taia una. Eu inca nu pot manca decat carne de gaina din comert, nu pot manca carne de gaina de la tara. Nu imi place mirosul dar sincer as fi mers sa le vad. Multumesc de imagini!

  2. Seba drag, mereu găina 😀
    Iar seinfeld e când vrem noi să fie.

  3. Oricum femeile corcodacesc uneori mai rau ca o gaina, asa ca eu sunt de acord sa fie o expozitie 😀 . Blonde, brune sau roscate :))

  4. Fustangiule, tie cred ca-ti trebuie o closca sa stea pe oua. O fi si figura asta cu expozitia de gaini ceva sfaraiala. Eu o vedeam expozitie de supe, ciorbe si borsuri. Oricum nu o ti pana la adanci batraneti. Gaini cu pedigree? 😀 😀 😀 Tata campion si mama necunoscuta, 200 de frati de incubator. O gaina de rasa poate ajunge la cateva mii de euro, va vine sa credeti? Si, vorba Sanzienei, daca o bagi in oala, pute. Glumesc. Alea care stau mult pe gunoi miros ciudat in oala, intr-adevar. Asa ca daca luati galinacee din piata, fara certificat de calitate, mai bine o tineti la SPA vreo cateva zile, sa-si revina oratania la arome mai fresh.

Leave a comment

Lasă un răspuns