De paul rădulescu v-am mai vorbit când v-am arătat rochia adevărul de seară. E plin de talent şi are catralioane de idei. Iar de fiecare dată când îşi mai pierde o noapte ca să materializeze o altă concepţie faină, mă abordează pe mess: „jani, hai să-ţi arăt ce am mai făcut“.

Iar azi mi-a arătat cum şi-a decorat camera cu foi din cărţile de istorie, arte şi de matematică. Cinci cărţi s-au sacrificat pentru conceptul de interior gândit de paul (bune la ceva şi cărţile de istorie :D) Dacă pui ceva apă în aracet, te-ai făcut cu un tapet nou. Numa că mai e nevoie şi de răbdare şi îndemânare. Lui paul i-a luat şapte ore să facă două jumătăţi de pereţi, pagină cu pagină. A, da, şi durerea de ochi, care se adună în timp. Rezultatul?

“Nebunia din dormitorul meu“, zice paul. După care continuă: „Mama m-a intrebat de ce am pus si o culegere de matematica, ca mie nu mi-a placut matematica. I-am spus ca aveam nevoie si de cifre, poate asa imi intra si mie stiinta matematicii in cap, vazand pereti plini de cifre. La mine in camera e ca in dumbrava minunata“. Dumbravă minunată-neminunată, paul se pricepe şi la decoraţiuni interioare. Ar fi tare ca după her stailing şi modeling, paul să facă avere din asta. Man, eu te susţin.

Pentru că tot v-am vorbit de paul, trebuie să vă fac cunoştinţă. Aici este paul alături de o altă creaţie de-a lui, „pălăria fantezie“.  De-i dai lui paul o foaie de cort sau un sac de iută, el îţi face operă de artă.

Primele două poze-s făcute de paul, iar a treia de un prieten de-al lui, fotograf, nu-mi asum creditul 😀

Join the Conversation

No comments

 1. Ce-mi place camera aia…am avut şi eu o idee trăznită pt decorarea camerei,însă a rămas în aer.Poate cândva 🙂

 2. Bună ideea cu tapetul, aşa ai tot timpul ceva de citit: când te îmbraci, când mănânci, când te dezbraci, când te pui să dormi, când …

 3. e superba ideea cu tapetul ala,imi place ce creeaza tipul asta si e si foarte tare el ca si stil(aspect)il mai vad din cand in cand pe strada…are niste tinute de spui ca e pe podium,sincer apreciez persoanele care stiu ce inseamna frumosul.Brovo Paul

 4. Interesant individ. Daca nu avea amic fotograf, ne ofeream noi sa facem niste cadre cu creatiile lui. Sa-i fie de bine, si cand ii fata mintea, sa ne dea si noua niste pui.

 5. janina am o intrebare hainele pe care le poarta Paul sunt creati propri sau se imbraca de undeva anume?sincer asi vrea sa vad pe blogul tau mai multe tinute de-ale lui asta daca se poate normal,multumesc janina

 6. Paul are o grămadă de idei, trebuie să-şi facă blog ca să le prezinte 😀 (o lustră din dosare de plastic, veioze din nasturi, rochii din draperii…)
  Iar ca om este şi mai interesant, n-am văzut om care să poarte cu mai mare naturaleţe haine extravagante. Ca să-i răspund lui dumitru, da, paul se îmbracă de undeva anume, dar asta nu e în magazinul dumbrava (de multe ori hainele lui sunt mai scumpe decât motocicleta mea). Are şi creaţii personale…

 7. multumesc tuturor care apreciaza frumosul,uratul adica arata,iar in cea ce priveste stilul meu vestimentar ma reprezinta in totalitate,eu spun ca orice individ are stilul lui chear daca este (naspa),pentru mine nu exista persoana urata doar persoana nearanjata.
  despre haine eu spun asa:nu conteaza de unde te imbraci daca sti sa le combini si sa le porti,poate fi o haina foarte ieftina si sa o porti ca pe cea mai valoroasa…poate fi o haina scumpa dar daca nu o sti purta nu are nici o valoare…asa este si in coafiura.
  oricum in romania oameni care stiu cu adevarat sa fie originali sunt in proporti mici,romania e caracterisata de manelism(lanturi de aur cat mai groase si cat mai multe,haine cu denumirea creatorului cat mai mare si sclipicioasa imprimata(majoritatea neoriginale)stilul piti de mall,iar romania sufera de spiritul de turma)

 8. hopaaaaaaaaaaaa, bag sama c-am întârziat cu cititul :)))) acu am vazut că ni-l arăți pe Paul și munca lui, creația lui.
  fain tipu…. inventiv. de fapt, în artă nici nu se poate altfel decat să ai idei interesante , să le pui în aplicare și musai să dea bine !
  Are mare dreptate Paul legat de purtatul si combinatul hainelor . Mă tot întreb, de ce cand se spune că cutare culoare sau cutare croială, etc,etc, este la modă, unele persoane musai să se conformeze chiar daca le stă ca naiba? Asta nu voi pricepe niciodată.
  Felicitări …..a meritat muncitul/lipitul foilor….imi place.
  Jeanina, să ne ții la curent cu noutăți !

Leave a comment

Lasă un răspuns