De paul rădulescu v-am mai vorbit când v-am arătat rochia adevărul de seară. E plin de talent şi are catralioane de idei. Iar de fiecare dată când îşi mai pierde o noapte ca să materializeze o altă concepţie faină, mă abordează pe mess: „jani, hai să-ţi arăt ce am mai făcut“.

Iar azi mi-a arătat cum şi-a decorat camera cu foi din cărţile de istorie, arte şi de matematică. Cinci cărţi s-au sacrificat pentru conceptul de interior gândit de paul (bune la ceva şi cărţile de istorie :D) Dacă pui ceva apă în aracet, te-ai făcut cu un tapet nou. Numa că mai e nevoie şi de răbdare şi îndemânare. Lui paul i-a luat şapte ore să facă două jumătăţi de pereţi, pagină cu pagină. A, da, şi durerea de ochi, care se adună în timp. Rezultatul?

“Nebunia din dormitorul meu“, zice paul. După care continuă: „Mama m-a intrebat de ce am pus si o culegere de matematica, ca mie nu mi-a placut matematica. I-am spus ca aveam nevoie si de cifre, poate asa imi intra si mie stiinta matematicii in cap, vazand pereti plini de cifre. La mine in camera e ca in dumbrava minunata“. Dumbravă minunată-neminunată, paul se pricepe şi la decoraţiuni interioare. Ar fi tare ca după her stailing şi modeling, paul să facă avere din asta. Man, eu te susţin.

Pentru că tot v-am vorbit de paul, trebuie să vă fac cunoştinţă. Aici este paul alături de o altă creaţie de-a lui, „pălăria fantezie“.  De-i dai lui paul o foaie de cort sau un sac de iută, el îţi face operă de artă.

Primele două poze-s făcute de paul, iar a treia de un prieten de-al lui, fotograf, nu-mi asum creditul 😀