Am crescut cu magia Crăciunului, aia cu un moș simpatic și gras care zboară cu o sanie în jurul lumii în mai putin de 10 ore pentru a face cadouri tuturor copiilor cuminți. Cu un brad tăiat din pădure și umplut apoi cu dulciuri și sclipiciuri care apoi e aruncat la gunoi. Cu un porc care țipă de spaimă și încearcă să scape dar care invariabil sfârșește tăiat, pârlit și ciopățit ca noi să simțim că a venit Crăciunul. Cu un prunc născut din femeie fecioară (și neinseminată artificial) care e trimis de Dumnezeu să ne scoată pe noi din robia păcatului. Cu filmele de Crăciun în care binele învinge răul și moșul ăla simpatic și gras reușește să aducă cadouri și anul ăsta copiilor cuminți.

Ceva magic, nu-i așa? Crăciunul e ceva magic.

Dacă căutați ca mine și nu găsiți deloc cel mai frumos film de Crăciun, poate vreți să vă pierdeți aceeași oră de film vizionâd cel mai urât film de Crăciun. Dar unul foarte necesar ca să înțelegeți magia.

 

E momentul să reconsiderăm felul în care privim totul: alimentația, moda, divertismentul, sănătatea, tradițiile. E momentul să începem să căutăm adevărul de dincolo de ambalajul magic al lucrurilor.

Aveți întrebări sau contraargumente, știu, de aceea o să vă mai dau un film (mai ușor de vizionat)

 

 

Sărbători fericite (orice ar fi însemând asta)!Papá-Noel-hace-de-la-Navidad-magia-pura