În majoritatea mesajelor pe care le primim lumea întreabă de cazare în Tenerife, de apartamente în Tenerife pentru vacanță, sau de cazare pe termen lung în Tenerife, de chirii în Tenerife.
Este cea mai bună variantă pentru o vacanță cu buget mic, mai ales că toamna, iarna sau primăvara, cu excepția sărbătorilor se pot găsi bilete de avion ieftine, Romania – Tenerife.

UPDATE: Singurul apartament care mai este disponibil este primul de mai jos!

Pentru cei care căuta o chirie in Tenerife pentru o săptămână, două sau chiar o lună avem acum mai multe variante și mai multe perioade.

Cazare în Playa de Las Americas

Prima variantă este un apartament cu un dormitor, foarte bine poziționat, în Playa de Las Americas, la doi pași de Fruteria Los Agaves și 200 de metri de ocean, în complexul Acapulco.

Apartamentul a fost renovat în această vară și este tot al unor români, o familie care vine anual câte o lună în Tenerife, în restul perioadei fiind disponibil pentru închiriere.

Este situat la etajul doi, într-o clădire cu vreo 12 etaje. Are lift, piscină mare și e cum se spune, în buricul stațiunii. Peste drum este un supermarket nemțesc, câteva baruri-restaurante, la parter o băcănie marocană și la vreo 300 de metri  Fruteria Los Agaves, una dintre cele mai bune ca preturi de pe insulă și sigur cea mai bună din sud.

Plajele sunt si ele la câțiva pași. Cea mai apropiată e Playa Bobo, la circa 200 de metri, o plajă micuță cu nisip negru, fin. Tot aproape sunt si plajele Troya I si Troya 2, iar în continuare, spre sud-est, e Playa Onda, plaja de surferi, fără șezlonguri și umbrele si stâncoasă.

Revenind la apartament, este loc pentru patru persoane, două cupluri, sau o familie cu copii sau alte combinații. Apartamentul, la fel ca majoritatea apartamentelor de închiriat în Tenerife, este complet utilat, de la farfurii și tacâmuri, până la aparate de bucătărie, mașină de spălat, aer condiționat, etc. Cam tot ce îți poate trece prin cap că ai nevoie într-o vacanță, dacă ești stresat cu confortul și nu îți ajunge oceanul și soarele. Da, are și Internet WIFI, care bate până la piscină și chiar și pe plajă. Nu lipsește televizorul deștept, legat la net. Are o mică terasă, cu hamac, de unde seara se poate admira apusul, din octombrie până în martie, când soarele apune în stânga insulei La Gomera.

Cât costă chiria în Tenerife pentru apartamentul acesta? E rezonabilă, pentru condițiile pe care le oferă, respectiv 550 de euro pe săptămână, 950 pe două săptămâni, 1300 pe trei săptămâni și 1650 pentru o lună. La prețul de închiriere se mai adaugă o taxă de curățenie, de 30 de euro. Rezervarea presupune un avans de 30 la sută și până la sosire achitarea integrală. Rezervări și disponibilitate pe email [email protected].

Prețul include și transferul de la aeroportul Tenerife Sur, la sosire și la plecare. Pentru sosiri si plecari din Aeroportul din Nord, transferul costă 50 de euro de drum.

Pentru cei care nu se descurcă cu găsirea celor mai ieftine rute, se pot face și rezervări de zboruri. 

Cazare în Tenerife în perioadele 22 Octombrie – 2 Noiembrie, 20 noiembrie – 20 decembrie, 07 ianuarie – 11 Februarie 2016

UPDATE:  A mai apărut o perioadă în care acest apartament este disponibil: 20 noiembrie – 20 decembrie. Între 7 ianuarie și 11 februarie nu mai este disponibil. 

 

O altă cazare iarna aceasta în Tenerife, dar limitată la perioade mai stricte, este chiar la noi în complex, pe Costa Adeje, San Eugenio Alto, în apartamentul unui prieten, care va călători ceva vreme, iar casa rămâne goală. Apartamentul cu un dormitor se inchiriază la 250 de euro pe săptămână și poate primi maxim patru adulți și doi copii și este tot renovat și dotat cu cele necesare. Are printre altele o terasă mare, chiar în fața piscinei, hamac, WIFI.

Plaja e la vale, la circa 1,5 kilometri. Supermarket-urile nu sunt departe, la 800 de metri cel mai apropiat. Există și o mașină, (Fiat Punto), pentru acest apartament care poate fi inchiriata la 70 de euro pe săptămână. Ca atracții, la cinci minute pe jos  e Aqualand și la 20 de minute Siam Park. În apropiere sunt câteva restaurante, dintre care unul indian și vreo două pizerii. Tot în proximitate poate fi vizitată și o plantație de banane, în Caldera del Rey.

Rezervările si informațiile se obțin la email [email protected]. Prețul include și transferul de la aeroportul Tenerife Sur la sosire și la plecare. Pentru sosiri si plecari din Aeroportul din Nord, transferul costă 50 de euro de drum.

Apartament cu două dormitoare în Tenerife în perioada 22 octombrie – 17 noiembrie

Acesta este apartamentul unui alt prieten, care va fi plecat, și este disponibil pentru închiriere cu 250 de euro pe săptămână, sau 800 de euro toată perioada. Este complet utilat, fiind situat în localitatea Fañabe, deasupra autostrăzii, la circa 2 km de Playa El Duque, Playa Fañabe, Playa Torviscas. La trei kilometri este un magazin Lidl, la doi kilometri este un Supermarket Mercadona și în apropiere există câteva magazine de cartier. Apartamentul dispune de o mașină de închiriat (Citroen Saxo, Diesel), la prețul de 70 de euro pe săptămână.

Rezervările și informațiile se obțin la email [email protected]. Prețul include și transferul de la aeroportul Tenerife Sur la sosire și la plecare. Pentru sosiri si plecări din Aeroportul din Nord, transferul costă 50 de euro de drum.

Rasarit Playa de Las Americaswpid-img_20150729_121538.jpg wpid-img_20150702_205821.jpg