Iubesc tatuajele. Le văd ca pe o înfrumuseţare a corpului, a pielii şi nu le consider accesorii. Nici nu sunt, pentru că fiind for evăr (dacă ne referim la cele permanente, singurele pe care le consider tatuaje), fac parte din persoană. Pot fi înlăturate doar cu bani şi acoperite doar cu haine.

Îmi place să privesc oameni tatuaţi. Chiar mi se pare mai sexy un bărbat tatuat decât unul ne. Ca şi cum desenele de pe pielea lui ar emana feromoni, s-ar traduce în erotism sau ar cuceri în locul posesorului. De multe ori nici nu contează modelul, pentru că de multe ori chiar nu are nicio semnificaţie pentru on. Un craniu e doar un craniu, o zână e doar o zână şi un drac doar un drac. Doar un desen frumos.

Ador să-mi fac tatuaje, chiar dacă am doar două şi-s micuţe. Primul tatuaj pe care mi-l doream era un drac cu vreo şase perechi de coarne care arăta incredibil. Asta era şi motivul pentru care-l voiam, nu pentru că reprezenta dracii din mine. Nu l-am mai făcut (din motive obiective) şi, câţiva ani mai târziu, am găsit un alt model ce mi se părea expresiv. Un tribal simplu cu un ochi. Încă doi ani şi a venit firesc şi tatuajul doi, un cuvânt ebraic. Mare semnificaţie n-are nici ăsta, că am cugetat în ce scriere să fie cuvântul doar pe considerente de aspect.

Iar tatuajul trei, pe care mi-l fac în câteva săptămâni, o să fie o compoziţie frumoasă pe care o să mi-o deseneze teddy. Teddy (teodora ştefănuţa) este singura femeie tatuator din sibiu şi printre puţinele românce care trăiesc din asta. Face foarte bine tot felul de portrete, umbre, scrisuri şi nu-i tremură mâna nici dacă tatuează un penis ori un scrot 😀

în foto sebi şi teddy de la electric tattoo

Teddy are 22 de ani, face tatuaje de la 16 şi de trei luni şi-a deschis propriul studio (împreună cu iubitul ei, sebi). Din cele trei saloane din sibiu, al lor îmi place cel mai mult, e aerisit, spaţios, ai loc să te tolăneşti la o poveste, miroase fain şi e plin de viaţă. O găsiţi, îi găsiţi, pe corso, în faţă la împăratul romanilor.

Mai voiam să spun ceva despre tatuaje. Mulţi au zis şi zic că sunt depăşite, că a venit vremea unei noi etape în arta corporală şi că silicoanele subcutanete, sculptarea pielii şi tatuajele pe globii oculari sunt moda de acum. Mie mi se pare o tâmpenie, o exagerare, voi vorbi într-un alt post despre, şi cred că tatuajele clasice vor arăta mereu bine.

Join the Conversation

No comments

 1. Mie îmi plac tatuajele,cu toate că nu am nici unul,tare mi-aş dori să-mi fac un …ceva.
  Ce mă mai deranjează la restul lumii când spune :”dar n-ai să te plicitseşti de el?”
  Nu….de ce să mă plictisesc…e absurd.

 2. De acord, cu tine in mare parte, referitor la ceea ce ai spus despre tatuaje…Doar ca eu atunci cand le-am facut au avut anumita semnificatie pentru mine…Ideea este sa te gandesti foarte bine cand alegi modelul si mai ales persoana care te va tatua…Eu mi-a lasat primele tatuaje pe mana unor neprofesionisti (eram si eu pustoaica 😀 ) insa am avut norocul sa dau peste un baiat foarte talentat (intr-un salon bucurestean) si le-am refacut, multi ani mai tarziu…Au iesit perfecte :)… Poate o sa postezi o foto cu noul tatuaj…chiar sunt curioasa cum lucreaza Teddy 🙂

 3. E supertare sa ai tatuaje. Mucii de rinocer de pe spate sunt for ever and evar and evar cei mai za best…….Acum pe bune de ce dracu mi-as tatua ceva pe corp un fluture ca mai tarziu cand se lasa pielea sa arate ca o stalactita….Ha, haa, copii vine Mihaita.I-ar l-a murdarit pe tasu de carioca.
  Mi-as face totusi un cap de vaca pe spate daca as fi suficient de bou sa vreau pasul asta spre „infrumusetare”

 4. Eu iubesc tatuajele, am deja unul destul de maricel, insa urmeaza inca unul, de data asta, sper sa il fac in miami 😛 Am ambitie ca anul asta, cel tarziu anul viitor sa il fac .

 5. @Sebastian : hahaha, tu?!…nu te creeed! no musai sa-mi arati si mie 😛

 6. @cati: poţi să te plictiseşti de tatuajul tău, da’ numai dacă te uiţi la el non stop 😀
  @lavinia: dap, neapărat să fie profesionist tatuatorul, în joc e pielea ta
  @seb: nu-i musai, eşti sexy şi fără tatuaje 😀
  @ckubs: dacă ţi se lasă pielea, dă-i cu cremă. îi păstrezi elasticitatea şi fermitatea
  @sinsd: fă-ţi unul pe trei ani. dacă o să-ţi placă şi atunci, tatuajul numărul 2 va fi permanent
  @jurnalul: electric tattoo din sibiu nu au site. sper că nu au site deocamdată
  @tudor: şi scheletul de pe piciorul lui sebi mă duce cu gândul la ritualuri satanice
  @fustangiul: cred că faza cu miami este doar publicitate… există tatuatori renumiţi şi premiaţi în budapesta sau la berlin… chiar şi la sibiu
  @ica: în sufletul lui seb zace un rocker veritabil 😀

Leave a comment

Lasă un răspuns