Dorinţa unui pisoi fără dinţi


După ce măria sa, fomistu’ rufos deizi, a devenit impardonabil de nemanierat, s-a luat hotărârea la nivel de redacţie ca blănosu să-şi facă nevoile afară. Mai mult decât atât, noile ordine prevedeau o călire a organismului său de miţos, astfel că, fie ger, fie zăpadă pân la brâu, deizosu petrece ceva timp afară. Şi nu-l deranjează, să vedeţi cum stă la uşă să iasă… V-am zis că are şi o prietenă roşcată cu care mai petrece vremea, dar de câteva zile n-am mai văzut-o prin curte. Şi, cum e nerăbdător nevoie mare să iasă din redacţie, la fel e de agitat când coada lui stufoasă doreşte să intre. Zbiară de zici că simte vreun atac al tătarilor şi vrea să se adăpostească. La fel ca-n poză. Şi când miaună se vede singurul lui dinte din mandibulă, trebuie să-i fac odată o fotografie…  stomatologică, ca să vă arăt. Oare există implanturi de colţi pentru pisoi?

foto făcută de Seb


0 răspunsuri la “Dorinţa unui pisoi fără dinţi”

  1. Păi e cam bătrân, că are aproape zece ani. Mai are doi dinţi sus, pe lângă colţul de jos. Se decurcă el, că mănâncă numai moale şi-n sos

  2. Si a mea are 12 ani, da’ vad ca mai are inca toti dintii…..oricum e haios motanul 😉

  3. Lipsa dintilor nu-l impiedica sa faca un taraboi de zile mari. Se aude de aici, daca e sa ma iau dupa fotografie 😀

  4. Eu nu inteleg la ce ii mai trebuie dinti cand el primeste mancarica din aia numai buna pentru boticul lui batran si galagios. Saraca zana maseluta cate drumuri o fi avut de facut pe la voi prin redactie :))