Drăguţul din imagine este nero, câinele dianei, şi s-a pierdut sâmbătă dimineaţă din cartierul ştrand. Diana m-a rugat să vă întreb dacă l-aţi văzut cumva… cică prin zona şoselei alba iulia şi-a mai arătat coada neagră, la câteva ore după dispariţie. Este un labrador masiv, are o zgardă maro la gât, nu e rău, nu muşcă, nu-i fioros. Şi tocmai pentru că este foarte blând, dianei îi este teamă ca un om cu mai puţină conştiinţă civică să nu-l oprească.

Dacă se întâmplă să vă întâlniţi cu el prin sibiu sau împrejurimi, faceţi un bine şi ţineţi-l cu voi până o anunţaţi pe diana (număr de telefon 0740.705.000)  sau pe mine. Vedeţi şi voi ce scumpic este, vă daţi seama cât de mult îl iubeşte stăpâna lui… Şi arată foarte fericit, înseamnă că se simte bine la diana.

Vă mulţumesc, ştiu că pot conta pe voi!

Join the Conversation

No comments

  1. Sper sa-l gasiti cat de curand, ca pe frigul asta parca nici un caine nu-ti vine sa-l lasi afara.Cred ca stapana lui abia asteapta sa-l regaseasca si cred ca si el are aceeasi dorinta.

  2. Nu am dat de el, nici macar un semn nu am primit de la mine. Am inceput sa credem ca a fost furat. Ma gandesc ca de sambata i s-ar fi facut totusi foame…Suntem foarte tristi!

  3. Îmi pare rău că nu a apărut…
    Dacă tu crezi că a fost furat, ar trebui să depui o reclamaţie la poliţie. Că, deşi sunt şanse de 99% să nu facă nimic, măcar se uită şi marmotele ălea din maşinile cu girofar pe stradă după câinele tău.

Leave a comment

Lasă un răspuns