Angelo, omul care spune că ne ia la Roma cu el

Azi dimineaţă am stat o jumătate de oră la fileu şi le-am făcut poze italienilor, vă mai amintiţi voi despre cine vorbesc. Care italieni nu sunt de fapt italieni, că doar unul, Angelo, este din cizmă, celălalt, Tino, e spaniol stabilit de 40 de ani în Tenerife. Oamenii joacă bine, că Tino are nenumărate cupe şi medalii, a fost de multe ori de-a lungul anilor campion al insulelor Canare.

Angelo are nu ştiu ce afaceri la Roma unde trăieşte 5 luni în fiecare an de mult timp. Nu mi-e foarte clar ce face şi unde stă 30 de zile pe an din moment de 6 luni este cada dia en Tenerife. Omul a prins drag de mine şi de Seb, că vă ziceam data trecută când am vorbit despre ei că mi-a zis că prietenul meu este foarte simpatic. Acum a subliniat din nou că Seb e un om bun, se vede după privirea lui. La fel a zis şi de Dan, pe care l-a cunoscut aseară în Squalo. Revenind, cum el a prins drag de noi, zice că ne ia cu el la Roma când se duce acolo, să-l ajutăm cu muncile prin casă şi să jucăm tenis. 😀 I-am spus că am venit să stăm în Tenerife, Roma e un oraş prea mare pentru noi. A râs, dar era râsul omului care nu renunţă la ideea lui.

După ce şi-au încheiat partida la dublu, m-au invitat şi pe mine să joc. Poze nu ne-a făcut nimeni, că Seb era pe net la Squalo. Dar mai bine, că ştiţi cum arată de rău faţa mea când joc tenis. M-am mişcat bine, chiar i-am surprins, că ei credeu că n-am mai jucat tenis niciodată. Dar am comis şi nişte greşeli de începător… în fine. Oricum, am câştigat cu 6-2 la game-uri, pentru că, vorba lui Tino, „oricine e în echipă cu Pedro, câştigă”. Oamenii erau deja obosiţi şi nu am mai continuat cu alte seturi.

Pedro este un spaniol care, la fel ca Tino, trăieşte de mulţi ani pe insulă, în Playa Paradiso, şi în fiecare zi de vineri şi sâmbătă vine în Las Americas, la terenurile de tenis ale hotelului Las Palmeras, ca să joace cu „băieţii”. De fiecare dată au turneu şi de fiecare dată scorul e strâns când joacă împotriva lui Tino.

PieS: M-au chemat şi mâine la ora 10 să joc cu ei, poate îmi mai îmbunătăţesc reverul astăzi, la ora 18 am meci cu Pablo canariotul.

PieS 2: Angelo şi Tino ne-au invitat pe mine şi pe Seb în seara asta la cină. M-a întrebat ce-aş vrea să mănânc, i-am spus langostine, a fost de acord, deci asta o să mâncăm. La 20.30 vin cu maşina să ne ia de la Squalo, cică cinăm în afara oraşului, la un restaurant puţin ştiut de turişti. Poate fac şi nişte poze.

De la stânga spre dreapta, Tino, Ernest, Angelo şi Pedro

[nggallery id=6]

Leave a comment

Lasă un răspuns