Ce credeaţi dragilor, că la tropice e numai plajă, piele bronzată, surf, tenis, palmieri şi blogăreală? Că doar lapte şi miere? 😀 Apăi haideţi să vă arăt partea urâtă a insulei Tenerife, aşa cum o simt eu pe pielea mea.

Aceste arsuri provocate de soarele tropical nu trebuie să vă înspăimânte, pe voi, cei ce veţi veni în insulele Canare. Că doar, puşi în temă aici şi oricum, mai întregi la minte decât mine, vă veţi proteja urechile. Cu loţiune de plajă, nu cu prezervative 😀

Care-i faza cu urechile arse, nu ştiu. Că în viaţa mea nu m-am prăjit tocmai în vârful urechilor, şi am stat muuuult la plajă. Şi de multe ori am fost tunsă cheliuţă, deci fără podoabă capilară care să ţină umbră pavilioanelor. Da’ bag sama că soarele d-aci din Tenerife nu ştie de glumă şi nu se-ncurcă. Cred că lucrează mână-n mână cu producătorii de creme solare. Nemernicul. Sau, doar capul meu e de vină, că nu poartă pălărie în miezul zilei.

Asta este preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru bronzul frumos de pe restul corpului. Bine că aloe e din belşug pe insulă şi funcţionează de 11 ori mai bine decât loţiunile after-sun.

PieS: Dap, ştiu că mi-a crescut părul… aşadar, până la sfârşitul săptămânii, incursiune în „pletele” Jeaninoasei, cu maşina de tuns cumpărată de la indieni.

Join the Conversation

16 Comments

 1. Carne vie!…Ohhh…parcă simt arsuri și eu! 🙁
  Rețetă cu aloe?
  Sunteți în blogroll la noi! Poate vă ajută 🙂

 2. vai de urechile tale je!!! Intr-un an de zile deveniti negri, de nu va mai recunoaste lumea… si cand ma gandesc ca eu ca sa ma bronzez putin pentru vara asta , ma duc la solar , doar miercurea ca e o oferta cu 4 euroo… stii tu , aici la hotel inchisa toata ziua nu am sanse la bronzat.
  Va imbratisez cu drag!!

  1. Să ştii că de multe ori mă gândesc la tine când mă pun la plajă… Cred că ar trebui să faceţi recepţia la hotel afară, la soare, mai prinzi puţină culoare fără să mergi la solar.
   Şi da, în câteva luni ne face negri-cioară. Hi hi, doar dinţii o să se mai vadă noaptea din noi. 🙂

 3. Eu foloseam multa crema, ca sa hidrateze pielea.In fiecare an am arsuri, am pielea foarte alba si ma prajesc instant.Anul trecut nu puteam sa dorm de usturime…
  Numai trateaza locul repede cu ceva, ca ma doare pe mine cand ma uit :(….

 4. Lasa,lasa nu plange,ca o sa se usuce , o sa cada si o sa-ti creasca altele mult mai mari si mai frumoase!
  🙂
  Altfel , intr-adevar aloea face bine!

  1. Nu, chiar daca urechile mele sunt mai in vânt..la mine nu a fost asa grav. Cei drept eu am stat mai mult pe la birou:)

 5. poate ne pui niste poze cand masina de tuns face incursiuni in pletele tale, poti incerca si ceva spuma de ras, o sa te brozezi bine si pe cap daca il razi

  1. Eram absolut convinsă că tu ai făcut solicitarea asta atunci când Seb mi-a spus că e un comentariu care zicer să pun poze din momentele tunsului. Ai tu un fetiş cu femei chele… 😀

 6. Pff, mamica, ai grija ca ti se distruge pielea asa. Sa folosesti multa lotiune de plaja macar pana te obisnuiesti cu soarele.

  PS: Abia astept sa mergem si noi ;)) Ati fost sa vedeti Parcul Las Aguilas ? Ca eu ala vreau sa il vad primul 🙂 (Dar pana in octombrie mai este:(
  Pup.

 7. ouch! in prima faza am si gandit ca ati ajuns sa va mancati urechile de foame, ca deja prajite sunt :)))
  nu pricep de ce nu purtati palarie de soare totusi.
  p.s. abia m-am prins ca-i vorba de urechi vazand prima poza 😛

 8. Cu loţiune cu filtru UVA şi UVB mi-am dat de la primele expuneri la soare. Oricum, eu mă bronzez rapid şi fără arsuri, pielea mea se obişnuieşte rapid cu soarele. Da’ urechile m-au surprins total anul ăsta, că, aşa cum spuneam în post, niciodată nu s-au prăjit. Acum arsurile de pe urechi sunt spre cindecare, nu mai dor, sunt coji gata formate.

 9. ooooooooooooo, draga de tine, chiar că ești prăjită la urechiuțe 🙂
  Măcar acum după experiența aceasta, ți-ai cumpărat o pălărie cu boruri mari ?

  1. Păi de ce să-mi cumpăr? Crezi că se mai prăjesc şi a doua oară? Eu nu cred. În primul rând, s-au prăjit că am stat mult la soare fără să le dau cu cremă. Că dacă pe corp mă ungeam bine cu loţiune, urechile au rămas neglijate, de aia s-a ajuns la această situaţie. Dar acum îmi dau pe urechi cu cremuţă şi pac! domnişoarele sunt la adăpost de insolaţie.

Leave a comment

Lasă un răspuns