El este Dino. Brazilian în vârstă de 25 de ani şi proprietarul celui mai fain magazin de surf din Las Americas, Palm Beach. Dino e băiat bun şi surfer cu experienţă iar atunci când nu sunt valuri mari pentru adevărata lui valoare, se distrează în fel şi chip. Ba face surf în cap, ba într-un picior, ba dă lecţii de călărit valurile lui Sasha, un pit bull ciudăţel rău de tot. La fel şi ieri, când valurile mici au băgat copiii de la şcoala de surf în ocean şi Sasha a luat o nouă lecţie: dacă te ţii bine de placă, ai şanse să nu cazi în apă (am aflat că, de fapt, echilibrul este cheia)

Una peste alta, Sasha este cel mai urât câine pe care l-am văzut vreodată.


Join the Conversation

5 Comments

 1. acum cateva zile cineva mi-a dat linkul vostru si de atunci intru de cateva ori pe zi sa vad ce mai apare. am citit destul de mult din urma, inca dinainte sa va ganditi la plecare (cred).
  de fiecare data ma gandesc cam asa:
  sigur au scris bine, ca sunt din sibiu? chiar din oraselul nostru sa fie norocosii astia? ma tot uit la poze dar nu va recunosc.
  si dupa ce termin cate un articol de citit imi vine in minte: „oare pe torrente nu gasesc ceva episoade noi din serialul asta? oare reusesc sa ramana in paradis?”
  sper ca da! ramaneti acolo! sa nu va mai vedem, decat cand va cumparati o canapea dubla 😉

  1. :)) Avem la nevoie salteaua de pe pat si in plus de astazi si un sezlong de plaja pe care se poate dormi fie in casa, fie pe balcon

 2. Caini, a zis cineva caini? Sase olteanco, poate iti fac si in Tenerife pantalonii ferfenita… a, uitai, in Tenerife nu purtati pantaloni. Noa intrebati-l pe Dino daca vin cu canii mei din adapost mi-i invata pe toti sa se dea cu placa? Ca il dau la Animal Planet de reuseste.

 3. Brylu dragă, dacă pentru un om o lecţie de surf costă 35 de euro (două ore) apăi pentru o potaie, costurile-s mai mari, înţelegi tu, câinii mai se uită după o mâţă, mai visează la un os, şi nu se concentrează cum trebuie să înveţe poziţia pe placă, când să ia valul, cum să-l ia. Da’ dacă vii, promit să vorbesc pentru tine să le ia mai ieftinache… 🙂
  Aaaa, ai zis că-i dai la TV? Atunci nu mai încape negociere, lecţiile-s gratis

Leave a comment

Lasă un răspuns