Am început numărătoarea inversă până la plecarea în România. Da, plecăm trei săptămâni în concediu. Mititelul Yago nici nu bănuiește ce distracție îl așteaptă, el care iubește călătoriile. Probabil că nici noi nu bănuim:).

UPDATE: Multumim tuturor celor care ne-au contactat și pentru interesul față de oferta noastră. Am bătut palma cu o familie din Timișoara cu un băiețel cam cât Yago de mare, cu pisică și câine, care au cumpărat deja biletele spre Tenerife. Vom mai pleca în concedii, așa că păstrăm legatura:). Mulțumim. Cum a fost vacanta lor în Tenerife, citiți AICI.

Je cu Yago pe terasa

Dar nu despre concediul nostru este vorba ci despre restul mebrilor familiei, cele trei M, respectiv Mufi, Muraia si Maloun, care rămân acasă singurele. Avem cine să vadă de ele, dar nimeni care să le acorde atenția de care au nevoie și ne-am gândit ce-ar fi să ofertăm apartamentul nostru pentru trei săptămâni unor doritori de vacanță activă în Tenerife. Perioada este între 20 mai și 11 iunie, iar chiria aceeasi cu cea pe care o plătim noi, adică 300 de euro pe trei săptămâni. Un apartament similar in complex, in aceeași perioadă costă peste 700 de euro. Pentru 200 de euro lăsăm la dispoziție și mașina.

Oferta nu este chiar pentru oricine și am făcut un profil sumar al eventualilor chiriasi.

În primul rând să nu fie fumători și băutori. Apoi am vrea să fie un cuplu, eventual cu un copilaș, să nu fie pretențioși și să folosească nuci de săpun in loc de detergent pentru spălatul hainelor. Să nu vină în vacanță ca să se uite la televizor, că nu avem așa ceva. Evident, trebuie să iubească animalele.

Noi lasăm apartamentul cu toate cele necesare și un ghid cu locurile din care ne aprovizionam noi, unde se găsesc fructe și legume ieftine, etc. Este o vacanță activă, așa că turiștii chiriasi vor avea doar câteva îndatoriri, cum ar fi să hrănească cele trei M și să o ia de două ori pe zi la plimbare pe Maloun. Poate fi și de mai multe ori dacă le face placere, dar măcar de două ori e musai. În plus, mai trebuie să ude bananul din fața terasei și păduricea de roşii. Detalii mai multe vor veni după ce batem palma.

Am aruncat un ochi pe la ofertele de avion şi în perioada respectivă, zborul dus întors România-Tenerie cu low-cost și escală la Madrid ar costa undeva in jur de 500 de euro. Perioada este ideală pentru un concediu în Tenerife. Apa e caldă, aerul e plăcut și nu e deloc înghesuială. E cam extrasezon.

Se oferă cineva?  Ținem legătura pe email, la [email protected].

Pur și simplu...Maloun!
Pur și simplu…Maloun!
Mufi, patroana casei. LIpsește mult, fiind ocupată cu afacerile ei. Ziua motaie la umbra, semn ca vara e aici. Il iubeste mult pe Yago și nu fuge orice i-ar face. Si sa stiti ca o smotoceste bine cand o prinde prin zona.
Mufi, patroana casei. LIpsește mult, fiind ocupată cu afacerile ei. Ziua moțăie la umbra, semn că vara e aici. Îl iubește mult pe Yago și nu fuge orice i-ar face. Și să stiți ca o smotocește bine când o prinde prin zonă.
Muraia, printesa razboinica. Nu la fel de distinsa precum patroana, căreia îi știe de frică și ccu toate lingușelile nu i-a intrat în voie. O asuprește pe Maloun și e partenera de joacă rebelă a lui Yago.
Muraia, prințesa razboinică. Nu la fel de distinsă precum patroana, căreia îi știe de frică și cu toate lingușelile nu i-a intrat în voie. O asuprește pe Maloun și e partenera de joacă rebelă a lui Yago.
Muraia e mai sedentara. Nu vânează șopârle și îi place mult canapeaua din living seara.
Muraia e mai sedentară. Nu vânează șopârle și îi place mult canapeaua din living, seara.
Un apus de lună de la noi de la piscină
Un apus de lună de la noi de la piscină
Cam asta e vederea la care ne zgâim cu Yago peste gardul terasei, când verificăm dacă i-a mai ieșit o frunză la banan.
Cam asta e vederea la care ne zgâim cu Yago peste gardul terasei, când verificăm dacă i-a mai ieșit o frunză la banan.