Cine se scoală de dimineaţă, pune mai multe posturi pe blog. Aşa a filizofat Seb azi-dimineaţă după ce a vorbit la telefon cu Dan şi Dan i-a zis că lăsăm pe altă dată curăţarea palmierilor lui Goran. Adică este duminică şi noi ne-am trezit la 7.30 pe aceeaşi alarmă a ceasului care ne scula din pat ca să mergem la muncă la Adevărul H.

Rămăsese stabilit aseară ca azi să rezolvăm măcar unul din cei doi palmieri care cresc în spatele barului sârbului la care am lucrat noi câteva zile ca piari. Da’ se pare că Dan a petrecut prea mult timp pe skate aseară şi s-a trezit obosit şi fără chef să urce în palmier ca să taie crengile uscate. Ce mai, pentru blogul emigrantintenerife va fi o duminică productivă, că e ora 9.46 şi deja am scris textele pentru patru posturi iar Seb şi-a adunat şi el gândurile în câteva ştiruţe pentru voi.

Sper să fie o zi la fel de productivă şi pentru noi, că azi aveam în plan multe. Pe la 11 trebuie să ajungem la târgul săptămânal de chilipiruri din Los Cristianos Guaza, pe la prânz trebuie să ne întâlnim cu un nene care a dat anunţ în ziarul Diario de Avisos că are nevoie de personal (într-un post viitor vă povestesc ce şi cum), tot cam pe la prânz Seb trebuie să-i prezinte lui Dino nivelul la care a ajuns cu lucrul la saitul lui, apoi mai trebuie să facem şi ceva plajă, că doar suntem în Tenerife şi ne-am propus ca nicio zi să nu treacă fără să moţăim măcar o oră la soare, pe nisipul fierbinte şi cu muzica valurilor în urechi.

Leave a comment

Lasă un răspuns