Graţie unei descoperiri de-a lui Seb pe internet, am reuşit să comunicăm aproape gratis cu oamenii din ţară. E un program cu ajutorul căruia vorbim cu 2 euro cenţi pe minut în reţelele fixe, o chestie care merită şi nici nu costă vreun pachet de start sau altă nebunie. E un fel de Voip. Aşa vorbim şi cu Ramb, soră-mea.

Şi cu toate că vorbim la telefon, parcă e mai încărcată de sentiment informaţia pe care o primesc de la ea prin e-mail. Vă redau integral prima şi singura „scrisoare” primită de la Rambo de când ne-am mutat în Tenerife şi vă pun aici cele câteva poze proaspete cu Teodorin (fiul ei şi al lui Geani în vârstă de un an şi şapte luni) – pupa-l-ar mătuşica de drăgălaş –  pe care le-a ataşat mailului.

Salut, „tenerifilor” m-am ocupat, în sfârşit, şi de problemă asta, a pozelor – nu sunt ele cele mai reuşite, dar vă ajută să vă faceţi o idee. Cele de pe maşinuţă sunt făcute într-un moment foarte prost al lui Teodor, deoarece era fff obosit, tocmai venisem din Real. Ieri şi astăzi am fost cu el la spaţiul de joacă cu nisip, i-am cumpărat un set cu lopeţica şi găleata şi era foarte încântat, abia l-am luat acasă. Pe zi ce trece îmi dau seamă că începe să i se contureze personalitatea şi văd că este cam încăpăţânat, trebuie să i se facă numai în plac. Mai nou, din păcate pentru noi, a început să facă şi unele scene de isterie prin magazine sau diverse locuri publice, este tare neplăcut, oamenii te judecă. Săptămâna trecută am fost cu el prin mol, am intrat într-un magazin şi a început să împingă de zor un cărucior de păpuşi, nu am mai avut nicio şansa să îl facem să renunţe la el. Într-ul final a trebuit să-l cumpărăm, deşi este pentru fetiţe. A fost încântat câteva zile, îl plimba din bucătărie până în dormitor şi retur, acum nu-i mai trebuie. Astăzi a primit de la Costi un tanc foarte interesant, abia aşteptăm să-i vedem reacţia.

În rest, creşte şi întreabă unde este mătuşică Jeanina, iar eu îi spun că este într-un loc însorit unde „leneveşte toată ziua”. Cât despre noi, ca de obicei, nu vă putem oferi noutăţi de senzaţie. Geani a primit banii pentru echipament şi ne-am decis că săptămâna viitoare să mergem la Bucureşti să cumpărăm verighete. Eu, bineînţeles, am pus ochii pe nişte modele care nu-s tocmai ieftine, Geani a cam făcut figuri, dar într-un final a cedat. Pe Teodor îl vom lăsa la Cristina, am ceva emoţii.
Aşteptăm cu nerăbdare să va revedem luna viitoare, până atunci să va meargă totul aşa cum va doriţi şi să ne daţi numai veşti bune! Pupici şi îmbrăţişări!

Mi-e foarte dor de ei şi mă bucur că Seb a insistat să luăm bilete dus-întors. Pe 21 mai avem zbor către ţară şi acum câteva zile Seb a cumpărat şi biletele pentru întoarcerea în Tenerife, pe 1 iunie. Dar mai multe despre vizita de zece zile pe care o vom face în ţară la sfârşitul lunii mai şi despre costul biletelor vă va spune el într-un alt post. Acum, ceva pozuliţe cu Teodorin.

Minunatul de Teodorin, care va ajunge cel puţin pilot de motocros

[nggallery id=12]

Join the Conversation

6 Comments

 1. Recomanda-ne, te rog, ce serviciu de voip folositi. Deasemenea cat ati dat pe bilete spre Tenerife din 1 iunie si ce traseu veti avea.
  Mersi!

 2. E vorba de vopium http://vopium.com/
  Intri pe sait, descarci progrămelul care e special pentru telefoanele ce au internet şi vorbeşti. Ai 30 de minute gratuite în reţelele fixe din lume. Apoi trebuie să încarci contul şi vorbeşti cu 2 cenţi pe telefoanele fixe şi cu vreo 12 cenţi pe mobil. E super avantajos.
  Biletele de avion au costat vreo 400 de lei, cu escală în Madrid. Vă spune Seb ce şi cum.

 3. Dulce foc! Seamana cu tine matusica un pic acolo.:D Are ganduri mari de mic … asa il vad eu. Cred ca la 18 ani va veni si el in Tenerife.

  1. Eu sper să vină mai repede, că mi-ar plăcea să se mute cu toţii aici: RAmbo, Geani şi Teodorin.
   Chiar seamănă cu mine? Că mie nu mi se pare… poate doar la gropiţe 🙂

 4. puh, pe moment am crezut ca fac infarct. :)))
  sigur e dus -intors biletu` ? întors în Tenerife !
  sper ca de acum încolo sa veniti doar în concediu sau…cu treburi/ business , pe aici.

  ăla micu are niște gropițeeeeeeee :)))

  1. Păi biletul era dus-întors în ţară, că am scris în postul ăsta http://emigrantintenerife.info/2010/02/tenerife-casa-noastra-din-9-martie/ că Seb a vrut să fie sigur că avem bilet de întoarcere în România în caz că nu ne place sau nu ne merge bine pe insulă.
   Şi vrând totuşi să folosim biletul şi să venim în România pentru a ne vedea rudele, pentru ziua de naştere a bunicii lui Seb, a trebuit să căutăm şi bilete de întoarcere în Tenerife.
   Aşa că de acum încolo vom cumpăra bilete dus Ro – întors Canary Islands.
   Exact cum trebuie să fie. 😀

Leave a comment

Lasă un răspuns