Atlanticul şi-a încălzit apa în jurul insulei Tenerife. Cel puţin în partea de sud-vest unde suntem noi. Cică nişte curenţi calzi au ajuns pe la noi şi temperatura apei e pe la vreo 22 de grade. Am încercat-o că parcă îmi făcea în ciudă. Asta s-a întâmplat duminică pe înserat, cât timp Seb a prins primul crab. Am sărit de pe stâncile digului şi am înotat în golfuleţul Puerto Colon. Nu vă mai zic că totul s-a întâmplat aşa cum m-am născut (plecaţi la pescuit n-aveam costum de baie). Oricum, costum-necostum, mai bine să înoţi gol puşcă, sunt convinsă că-mi daţi dreptate… ai sentimentul de libertate deplină, exact ca atunci când eşti la ghidonul motocicletei şi nu porţi pe cap altceva decât ochelari (nu îndemn la condus fără cască, credeţi-mă, militez pentru :D). Adică, până la urma urmei, costumul de baie este să-ţi învelească zonele de ascuns, dacă-s oameni în jur. Da’ cum nu sunt oameni, că e seară şi toţi aricii-s la cină, rostul costumului de baie devine nul.

După repriza de înot de duminică seară au urmat altele ieri, pe lumină. Cu costum. 😀

Join the Conversation

No comments

  1. Salutări din Făgăraș, de la doi „nebuni” care își doresc și ei ca la un moment dat să evadeze, pentru că își doresc cu totul altceva.. La fel ca voi și ca mulți alții, în vremurile astea tulburi. Am primit blogul vostru de la Mihai Comanici, fost coleg de clasă cu „Seb”, sau cu fratele lui, nu am înțeles exact. Citesc de câteva ore. Ce pot să spun mai mult decât că îmi doresc ca peste vreo patru luni să citesc postul în care vei spune că de fapt vacanța se mai prelungește o perioadă. Pentru asta vă urez baftă! De fapt vă urez succes, pentru că ăsta vine muncind, nu? Și trageți adânc în piept aerul ăla parfumat și pentru noi doi. Într-o dimineață..

  2. sa stii ca dupa ce am vazut toate pozele de pe blogul tau, am pus Tenerife pe lista viitoarelor noastre concedii 🙂 ne va fi putin cam greu ca e destul de departe pt noi, si ne va trebui un concediu mai lung de la servici, dar este pe lista! poate in urmatoarea noastra vizita in Europa. apropo, cand ai putin timp, poate reusesti sa imi trimiti niste nume de statiuni si hoteluri mai renumite (nu-ti dau tema, doar din ce mai auzi tu) :D, sa fac putin research. Va pup si la cat mai multi crabi prinsi! – m-a dat gata poza cu crabul dezmembrat, saracul ce-a ajuns de el:))

  3. Ralux, şi eu îţi doresc ce-mi doresc mie: viaţă frumoasă la tropice, la umbra palmierilor. Vă aşteptăm aici cu braţele deschise!

    Sorin, nepreţuite informaţiile de pe siteurile ălea, Seb chiar se gândea să facem cumva o cuşcă de prins crabi, că sigur e mai profitabil.

    Roxana, e departe doar pe hartă, că biletele de avion nu costă cât casa, pot fi chiar ieftine luate din bun timp. Legat de staţiuni şi hoteluri o să fac un post, era în plan. Până atunci, ca să ai ce da la căutare, Las Americas şi Los Cristianos sunt punctele de atracţie… de aici se merge la Masca, o staţiune mai în nord vest de ăstea două, pe munte, lângă ocean, e demenţial şi în Los Gigantes. Caută despre ăstea deocamdată, sunt faine rău.

Leave a comment

Lasă un răspuns