El e Florin. Este din Breaza, plecat de cinci ani din România, munceşte cam de atunci vară de vară în Ibiza şi acum este în Tenerife. În staţiunea Puerto Colon. Ce face Florin? E PR la un restaurant italienesc de aici, tot PR face şi în Ibiza. Omul spune că acolo câştigă câteva mii de euro lunar în sezon, aici face 1.200 (şi este extrasezon, chiar de-i Tenerife). Dar, la bază, omul este instructor de golf. Născut lângă Lac de Verde de la Breaza, cam firesc să facă asta. Susţine că i-a dat lecţii de golf însuşi lui her Klaus Iohannis şi altor vipuri precum Viziru, „Garcea” Mihăescu, Năstase (ăla cu ouăle). Şi că, dacă şi-ar găsi un post de instructor de golf aici, pe Tenerifa, ar avea salariu de 8.000 de euro. Dar, oricâte relaţii ai avea (şi el spune că are), e foarte greu să găseşti un post liber.

Pentru Click! (aveţi întâietate), CanCan şi Libertatea, vă dau toată povestea plus poze (normal, contra mare cost :D), daţi un mail la adresa din contact. 🙂

Join the Conversation

No comments

 1. HeHe, brezean de-al meu. Mica e lumea dom’le. Bravo lui. Se pare ca decat doctor docent in Romania, mai bine PR prin Ibiza si Tenerife. Am zis mai bine? Scuze. De o mie de ori mai bine. Si bine ca a plecat din Breaza. La cum arata acum orasul, cu noul primar… adio atractie turistica.

 2. M-am gandit azi la idei de afaceri pentru voi, care sa nu va coste mult:
  1. Asa cum spuneai, daca cei de acolo nu au site-uri prea moderne, le puteti face unele pe platforma blogger sau wordpress, cumparatul domeniului nu costa mult, poze de calitate aveti, sa creati un blog stiti etc. Are avantajul ca e mai usor de construit, mentinut si actualizat decat un website clasic. Ei probabil n-o sa vada diferenta.

  2. Tradu-ti blogul in engleza, ai avea mult mai multi vizitatori, pune reclame in el (de la Google de exemplu)

  3. La fel ca doi, doar ca poti face un site generic despre Tenerife, pentru turisti. Recomandari, ponturi, etc

  4. Asta o sa coste un pic, dar daca nu au ceva de genul 24 Fun/ Zile si nopti, ati putea vorbi pe la terase si discoteci sa faceti voi unul, sponsorizat de ei.

 3. Postatny, n-am fost prin Breaza, da’ te cred. Oricum, omul, dacă e chiar aşa cum spune el, e bazat rău de tot (cică face în sezon de vârf în Ibiza peste 6.000 de euro pe lună).

  Călin, noi acum lucrăm la mutarea blogului meu pe domeniu, trebuie să scriu un post despre, şi vrem să începem să-l monetizăm. Legat de ceva gen 24FUN pe insulă, la fel, ne gândim să facem un site cu distracţiile de aici, poze şi toate nebuniile. Mulşumim pentru idei! Tare mult!

 4. eu zic sa cauti si ca entreteiner pe la hoteluri.copiii cu cine stau cand parintii se distreaza? exista fantani de cioco pe acolo?noi avem vreo 4 si ne cam prisosesc…incearca si pe publicitate ,mai ales pentru distractii,ca de asta vin oamenii acolo…putin se gandesc la munca asa ca voi pe acolo.deci,v-a trebuit recomandare pt job-ul de PR al restaurantului? tranformati-va in paparazzi.ce vedete vin pe insula?

 5. Maria, mulţumim! La paparazzi ne-am gândit, că vara e plin de vedete… cică. De la Mariah Carey (oare aşa se scrie) la Rod Stewart (încă sunt vedete, nu poţi să negi 😀 )
  Ziceam să scriem ştiri despre ei, unde au mâncat, ce au băut, cât au fumat sau alte stupizenii şi să le trimitem la tabloide britanice or samting. 😀

Leave a comment

Lasă un răspuns