Am fotografiat-o pe doamna cu fular turcoaz pentru că arăta exact ca vremea de afară. Asta a fost vineri, când soarele a dovedit că poate să transforme cenuşiul oraşului în culori pline de viaţă.

Doamna cu fular zâmbea şi păşea binedispusă, având o atitudine şic de pariziancă. M-am simţit puţin ca şi cum aş vedea pe viu un spot publicitar în care personajul transformă oraşul cu fiecare pas al său: pomii înfloresc, clădirile se reînoiesc, semafoarele trec pe verde, maşinile se opresc, lumea începe să danseze şi toţi zâmbesc.

Ăsta e buzduganul pe care-l aruncă primăvara peste noi, ca să-şi anunţe venirea: o doamnă cu fular turcoaz, o puştoaică cu ugşi roz, un tânăr cu tricou verde-brazil. Neapărat accesorizate cu zâmbete largi şi sincere. Doar aşa aduc a primăvară. 😀

Join the Conversation

No comments

  1. In a 3-a poza doamna seamana cu Michael Jackson ..Daca nu era mort, juram ca a venit la Sibiu. Sa aduca primavara :))

  2. Maicăăăăăăăl, unde eşti tu maicăăăăăl?!?!
    Ica, hai că doamna nu seamănă cu maicăl 🙂 doar ţi-e ţie dor de el

  3. Ziua de ieri a fost absolut superba, noi am plecat din Bucuresti ca-n fiecare sfarsit de saptamana acasa, la parintii nostrii.Drumul a fost asa linistitor, aer curat,soare, cer senin…chiar credeam ca intr-un final vine primavara.

  4. ooooo este sotia lui mihai sorescu aceasta doamna , aveti graija cum vb de ea :))))))

Leave a comment

Lasă un răspuns