V-am povestit de blonda lui deizi? Cea pentru care iese el de drag în curte? Blonda asta, ca orice blondă, iubeşte maşinile. Da’ la nebunie, nu alta. Mai stă ea pe o băncuţă de lemn sau în cutia în care doarme noaptea, dar ziua locul ei favorit de moţăială este pe maşinile parcate în curte. Pe capotă, cât motorul este cald, sau sus de tot, moţ pe caroserie. Acu’ că s-a mai dezmorţit şi vremea, se simte primăvara şi la blondă, care parcă nici nu mai este aşa speriată ca înainte. De fapt, este o iluzie, că dacă m-apropii s-o mângâi, o zbugheşte sub vreo maşină. Vedeţi şi voi că-i pe fază, cu urechile ciulite.

Şi dacă tot vorbim de locuri preferate de moţăială, deizi adoră de vreo câteva săptămâni să stea tolănit la pervaz. E deştept, cum altcumva, că-i vine căldură din două direcţii, şi la burtă şi la şale, de la calorifer şi de la soare. Tot să fii mâţă!

Join the Conversation

No comments

  1. Am zis eu ca nu-i viata mai frumoasa decat cea de pisica:)!
    Frumusica blonda, nu-i de mirare ca lui Deizi ii fug ochii dupa ea :)…

  2. Şi dacă mănâncă hrană de calitate, pot trăi o veşnicie… că 20 de ani pentru o pisică chiar este o veşnicie 🙂

  3. Numai să nimereşti nişte stăpâni buni, aşa ca noi, că altfel e vai de blana ta … Drăguţă blonda!

  4. Da, să nimereşti stăpâni buni, clar. Da’ şi blonda a pătimit mult, că toată vara trecută a avut râie, nu ştiu de unde a luat-o, şi ziceai că e opărită cu ulei clocotit. I-au dat vecinii cu nişte alifii şi i-a trecut într-un final.

Leave a comment

Lasă un răspuns