Băh, nu ştiu cum să vă zic, da-s aşa într-o stare de bine de poa’ să erupă însuşi măria sa, vulcanul Teide, că nu-mi pasă. M-AM RIDICAT ÎN PICIOARE LA SURF. Ori dacă m-am ridicat pe placă şi am călărit valul, chiar şi pentru câteva secunde, apăi e un mare progres. Că dacă surful s-ar face pe burtă, s-ar numi bodyboarding, da’ se face în picioare. Şi-i clar că atunci când treci de la o etapă la alta se cheamă că eşti bun 😀 Hihi, glumeam, e doar că mergi spre bine.

Sunt poze puţine doar pentru că Seb şi-a văzut de interes, şi cum au ieştit şcolarii de la şcoala de surf din apă, cum s-a dus să descarce pozele şi să le pună pe CD-uri pentru ei (din fericire, în ultimele săptămâni Seb face zilnic bani din vânzarea de fotografii surferilor amatori). Şi aşa cum legi scrise sau nescrise spun, dacă e să-ţi iasă ceva bine, nu va fi nimeni să imortalizeze momentul. Am reuşit nişte ridicări foarte bune şi am fost aşa de mândră de mine încât mi-a trecut aproape instant supărarea pe Seb că nu era pe poziţie cu camera în mâini.

În aşteptarea unui val, miroseam locurile parfumate de la încheieturile mâinilor... 😀

PieS: azi o altă premieră a fost că Seb a intrat şi el în Atlantic cu placa de surf. Părerile şi impresiile noului surfăr al blogului vor veni de la însuşi el, domnia sa, care este, printre altele, şi cel mai tare fotograf de surf (mai mulţi surfări aşa l-au numit) 🙂 .

PieS 2: înainte să se bage cu boardul, Seb a intrat în valuri cu camera GoPro (împrumutată de la Dino); prin urmare, avem film şi poze din apă… ajung şi aici, pe blog, în scurt timp.

[nggallery id=69]

Join the Conversation

2 Comments

  1. Pozele ăstea nu sunt frumoase, trebuie să facă Seb o galerie cu pozele care-i ies în mod normal la surf… că pentru ălea a primit aprecieri

Leave a comment

Lasă un răspuns