Azi, 30 august 2014, pe Playa del Duque
Azi, 30 august 2014, pe Playa del Duque
Azi, 30 august 2014, pe Playa del Duque, Yago înoată tot mai bine, tot mai mult

Un amic, cititor de-al blogului, ne-a zis că prea serioși am devenit, noi și blogul ăsta. Și că ne fug cititorii, ăia de la începuturi, care au venit pentru posturi vesele și ușurele, despre plajă, mare, soare și emigrare. Să mai scriem și noi ca-nainte, chestii care prindeau la public, că acum doar dacă ești femeie sau vegan mai ai ce citi pe emigrantintenerife.info.

Oarecum are dreptate, probabil ar trebui să schimbăm numele blogului, ca lumea să nu se mai aștepte la articole despre insulă. Că noi, așa cum suntem acum, nu mai putem să scriem cum scriam atunci. Eu mă uit pe articole de acum vreo 4 ani și multe mi se par ușor penibile. În afară de cele care oferă unele informații, cele mai multe mă fac să mă strâmb 😀

Un blogger nu este lăutar (cel puțin noi nu suntem, nu postăm articole publicitare). Nu scrie la comandă. Scrie cum îi vine, cum simte, în urma experiențelor personale. Mereu am tot spus să mai scriem una alta despre Tenerife, despre școli, chirii, locuri de muncă, chestii de interes pentru cititorii noștri. Dar aceste articole nu au ajuns să iasă. Probabil pentru că nu le simțim, nu ne vin ușor. Trece timpul și realizăm că cele mai multe astfel de informații ne lasă reci, nu mai sunt date de interes pentru noi, nu ne mai preocupă. Chiriile, joburile, școlile (nu o să-l școlarizăm pe Yago, facem un-schooling, de aceea nu știm prea multe despre școlile din Tenerife și nici nu ne interesează să aflăm).

Așa că pentru toți cei care gândiți ca amicul nostru, ne pare rău că vă simțiți înșelați de titlul blogului și conținutul actual este în cu totul altă sferă. Avem articole mai vechi despre emigrare in Tenerife, cele mai multe date si informatii de acolo sunt neschimbate azi, la aproape 5 ani de cand le-am scris, le puteți găsi cu butonul căutare sau la categorii. În rest, doar ocazional despre Tenerife, când este ceva care ne preocupă și pe noi.