Zi liberă, de lenevit la soare cu razele rostogolindu-se pe piele, pe o plajă cu nisip fierbinte, cu valuri mici-mici de Atlantic clipocind în fundal şi cu o carte bună în mâini. Într-un astfel de mega-moment, nimic nu este mai paradisiatic ca un somn de vreo oră pornit dintr-o moţăială cu capul pe carte. Dacă există altceva mai relaxant şi mai plăcut decât moţăiala la soare, pe plajă, daţi-mi de ştire (sexul nu se pune, intră în altă categorie).

Locul: plaja Las Vistas din Los Cristianos

Ceva preţuri: un şezlong cu umbrelă – 6 euro, două şezlonguri şi o umbrelă – 9 euro, să-ţi pui prosopul pe nisip – GRATIS, o halbă mare de bere la terasă – 1,50 euro, mic dejun englezesc – 3 euro, o friptură cu cartofi prăjiţi – 6,50 euro, o îngheţată la cornet cu baton de Kit Kat – 1 euro (e Mc Donald’s lângă plajă), WC pe plajă – GRATIS, duş pe plajă – GRATIS, salvamari îmbrăcaţi în roşu ca-n Baywatch care patrulează cu ATV-ul – GRATIS (deşi e bine să nu fie nevoie de serviciul lor).

Avantaje: duşurile de pe plajă sunt un mare avantaj, că nimic nu este mai enervant ca după o zi perfectă, când mergi spre casă, să te mănânce pielea de la sarea Atlanticului uscată-ţi pe tot corpul. La fel de enervant şi poate şi mai enervant este ca asta să ţi se întâmple după o zi infectă, grozav de imperfectă. Un alt avantaj este nisipul, care nu-i nici fin încât să fie aruncat pe cearşaf la cel mai anemic vânt, nici grunjos ca sarea grunjoasă. Tocmai perfect, cam la fel ca pe Playa del Duque. Apoi, apa oceanului este de albastru deschis iar pe plajă e un centru de scufundări. Cel mai apropiat loc de scufundări este la 100 de metri de mal, se ajunge cu barca pneumatică.

Join the Conversation

10 Comments

 1. Ce se mai intampla cu Dan, ca nu mai apare in postarile voastre, de cand v-a adus bananele? Noi am inceput sa il indragagim si ne e dor si de el. 🙂

  1. Cu Dan se întâmplă că au dat nişte ruşi peste el şi l-au sechestrat în nordul insulei. 😀 Nu e caterincă, chiar aşa s-a întâmplat. L-au luat şi au zis: „Uite, asta e grădina noastră, mare şi neîngrijită, că acum ne-am cumpărat casa asta ditai cu grădina asta ditai. Nu pleci de aici până n-o faci să semene cu raiul. Şi, la sfârşit, când termini munca, bogat te facem!” 😀

 2. trabajo mi carinha… aranjez o gradina in puerto de la cruz si s legat cu lanturi grele de proprietar 🙂

 3. DANE…si dupa ce te faci bogat(in ruble banuiesc), ne primesti si pe noi sa-ti aranjam gradina pe care o so ai pe puntea 4 a yahtului!!???:))

 4. Ca sa vezi ce inseamna civilizatia – acolo pana si coralii au acte!

 5. claroo my friend. cei fara acte sunt din plastic chinezesc, mai dur dar mai verde. si se tund anual de alge taiwaneze(care, fie vorba intre noi, tot din china provin). trebuie sa te antrenezi sa folosesti un cod de bare cu terminatie in unu-e mai ascutit-asa cum bruce lee folosea nunchak ul, sa retezi foarte rapid alga intre primul mugure de polipropilena si al doilea de poliuretan. spor la antrenamente de scuba.
  ps.
  se tund doar coralii de la 2000 de metri adancime pt ca zgarie submarinele nucleare.

 6. La greutatea mea nu e greu sa ma scufund , ci sa ma ridic!
  Apropo cum e POERTO DE LA CRUZ , ca sefa mea acolo a zis ca aselenizam!?

 7. Mulzumex!O fi mai londonez, da nu-i nimic imi iau suba daca zici ca e asa frig!

Leave a comment

Lasă un răspuns