Prima parte a lecţiilor de surf se ţin pe skate. Toţi puştii ştiu că dacă te pricepi aici, la surf o să fie mai uşor decât dacă ai porni de la zero. Aşa că iată-mă pe placă, pe aleile pietonare în pantă din Las Americas. Calu, antrenor.

Şi, cum probabil aţi ghicit, e mai greu decât mă aşteptam.

Nu, n-am tras nicio căzătură 😀 Ghinionul meu au fost, de fapt, papucii, că altfel mă descurcam mult mai bine.

În final, după o jumătate de oră de practică, eram maestră. 🙂 Nici chiar, dar de întors placa tot am învăţat. Hi hi!

Seb, în schimb, s-a prins cum stă treaba mai repede, mai bine. Acu’ nu vă luaţi şi voi de poziţia picioarelor, genunchi sau mai ştiu eu ce inginerii.

Join the Conversation

No comments

 1. :)) Bine ca nu ai cazut…cat de faine sunt pozele!Imi place si noul tau header, e mult mai dragut decat celalalt…mai relaxant 😉 .

 2. Dacă picam mă făceam cu încă o bubă. Dar nu-i nimic, aici există aloe din belşug, imediat repară. 😀
  Mă bucur că-ţi place poza din antet… Nu e ideală, dar până fac poza perfectă, merge asta. 😀

 3. Mie imi place ultima poza. Siecsi :))
  Am avut si eu o perioada in care mi-am dorit un tatuaj, dar n-am de unde sa stiu daca o sa ma plictisesc de el sau nu… si apoi ce fac? Pentru inceput as incerca unul cu henna, temporar.

 4. Janetule, ma bucur sa te vad fericita. Si mie imi plac pozele, sa faci mereu si sa le postezi. Jobul mi se pare ceva FM daca merge comparatia, ar fi bine sa-ti gasesti repede ceva mai bun din toate punctele de vedere- sunt sigura ca vei reusi. Succes la prima lectie de surf, entuziasm vad ca ai din plin. Pupici si te iubesc si eu!!

 5. Brunette, mulţumesc! Tatuajul n-o să te plictisească dacă alegi un model care să te reprezinte, un model care te încântă şi care te face să te simţi sexy. Iar dacă-l pui într-un loc nu foarte vizibil, în care să nu-l vezi de 20 de ori pe zi, atunci clar n-o să regreţi că ţi l-ai făcut.

  Rambetu, să ştii că sunt cu adevărat fericită (acum m-am şi tuns la cheliuţă, deci sunt cea mai fericită 😀 ) Da, căutăm să găsim ceva mai bun, avem şi nişte ide cu nişte saituri, o să fie bine. Prima lecţie de surf, zilele ăstea. Pupici.

Leave a comment

Lasă un răspuns