Nimic, dar nimic nu este mai relaxant decât să dormi la soare. Să simţi pe piele căldura plăcută a razelor şi să moţăi visând exact la locul în care eşti. Azi a fost mai mult soare decât ieri, norii chiar dacă şi acum se văd pe cer, s-au mişcat repede şi n-au întârziat în dreptul soarelui. La amiază au fost vreo 26 de grade şi numai plăcut pentru nişte băi de bronz. Ne-am trezit boiereşte, pe la vreo 9 fără, la puţin înainte de apariţia instalatorului ce trebuia să schimbe bateria de la bucătărie. Care domnul instalator este atât de profi încât a desfăcut nişte şuruburi ruginite cu un… flex. Norocul meu că am plecat la alergat şi l-am lăsat pe Seb să vadă de meşter, numa că şi la vreo 40 de minute după, când m-am întors transpirată dar victorioasă cu baghete calde de la magazinul din colţ (0,65 euro bagheta mare şi 0,40 minibagheta), instalatorul tot lucra cu flexul.

După ce-a plecat am zis să urcăm la piscină, să facem ceva plajă. Apa potrivită, dar Seb nu are încă slip de baie, aşa că s-a mulţumit doar să-şi ude picioarele. Eu, din alte motive, la fel, doar lăbuţele. Cum m-am aşezat pe şezlong, cum norii au blocat toată bunătate de soare. Şi au stat aşa vreo 15 minute de ne-a pierit cheful şi am coborât în casă. Şi ce credeţi că s-a întâmplat? Normal, soarele iar a ieşit. N-am mai avut chef să urc două etaje până la piscină şi am ieşit pe terasă. Bun şi soarele de aici. Iar vântul care a adiat toată ziua nu a făcut decât să mă răcorească sub căldura toropitoare. Am şi adormit vreo oră, drept să spun, cam incomod, pe cele trei scaune şi acum plănuiesc să facem rost de un şezlong pentru terasă.

Join the Conversation

No comments

 1. Mama lui de soare. Sa va faca voua una ca asta! Nu te-a durut spatele? Cred ca daca va luati un sezlong si soarele va fi mai cuminte!

 2. Buna dimineata! Cum a fost prima seara la job? Cine a inceput, tu sau Seb?

 3. Deci, cum ar veni, voi aţi plecat să vă făuriţi un viitor nou, nu în vacanţă, nu-i aşa? Să vă meargă tot aşa şi fiecare zi în Tenerife să fie ca o zi de vacanţă! Acum înţeleg de ce în România media de viaţă este cu 15-20 de ani mai mică decât în ţările capitaliste!

 4. Sinsdesign: Da, legile lui Murphy, nu? Azi a fost cap-coadă soare. 🙂
  Corina: Păi vă trimit în fiecare zi un strop de soare, de aici, de pe blog.
  Geanina: Mulţumesc pentru vot. 🙂
  Ica: Eu am început, am postat deja storiul serii trecute. Acum e Seb la aparate, dar e vineri şi nu prea e lume. Vinerea se face schimbul de grupuri de turişti. Pleacă cele vechi şi vin altele.
  Diana: Şi eu acum aştept de la Seb impresii, presimt că nu-i place deloc.
  Sorin: Da, noi am plecat pentru o altă viaţă, viaţă în care în fiecare zi avem câteva ore de vacanţă. Este foarte destresant, e un plus de calitate vieţii. Să ne găsim ceva colaborări pe foto şi altele, şi n-o să avem nici grija banilor.
  Angela: Din punct de vedere geografic este corec. 😀 Dar poţi să mă invidiezi, aici chiar e frumos rău.

 5. îți pot ”fura” prima poza si să o pun la mine pe blog sub cele 2 cu zapada, hihi…dedicate ție? sper că nu te faci ”piele de găină” de frigul imaginar 🙂

 6. Avînd în vedere că tocmai îmi pusesem status pe mess… looking for the summer, și melodia lui Chris Rea, e de la sine înțeles că îmi vine să mă zgîrii pe anumite părți ale corpului cînd te văd cum stai aici! Oricum, bine de voi! am citit invers cronologic așa că vă pot ura și baftă cu job-ul PR-istic! Aaa, și două dintre fotografiile lui Seba (Ordine și Made in Romania) au fost cîștigătoarele secțiunii locale a Maratonului Fotografic. Le am acum cărți poștale 😉
  Chiar dacă apuc mai rar să citesc, cumva tot mă pun la punct cu ce mai faceți!

 7. Oooo, Valentina, îţi mulţumesc nespus pentru postul dedicat mie, foarte frumos. Ce să zic, brrrrr, mi-e frig numai când mă uit la poze. Dar de ce nu pot pune comentarii decât cu cont google?

  Orin, las că vine şi acolo vremea frumoasă… Dacă nu, hai tu la soare! Mi-a zis şi Silvana că Seb a câştigat la două categorii, ai cumva lista cu câştigători? Că saitul lor nu merge şi nici pe mail n-au trimis vreun comunicat de presă. Mulţumesc! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns