Tenerife de sus

Tenerife Nord -Barcelona- Cluj Napoca – Sibiu – Făgăraş – Cincu – Sibiu – Jieni – Bucureşti – Madrid – Tenerife Sud. Acesta va fi periplul nostru la sfârşitul lui mai, când ne întoarcem în ţară pentru zece zile.

Tenerife de sus

Cel puţin acesta este acum planul şi avem şi biletele de întoarcere cumpărate, după o scotocire de vreo două ceasuri după zboruri low cost. Drumul de întoarcere în Tenerife ne-a costat foarte puţin. Când am venit pe insulă, eu am vrut să fiu sigur că avem bilete de dus-intors  şi returul e în preajma sfârşitului de mai, când bunica mea împlineşte 80 de ani.

Dacă în februarie am plătit pentru biletele dus întors cu Wizz Air şi Vueling, 430 de euro, acum întoarcerea pe insulă ne-a costat fix o sută de euro, cu Wizz şi Ryan Air, prin Madrid. Ieftin, dar nu e pentru cei comozi, pentru că între legături sunt vreo zece ore de stat prin aeroport, că ajungem noaptea la 1 în Madrid. Preţul e fără bagaje de cală, dar le vom cumpăra şi pe acelea, cu 20 de euro, că Dan duce dorul ţuicii de prună, a slăninii afumate şi a cârnaţilor.. Vom ateriza de data aceasta pe aeroportul din sud, mult mai aproape de casa noastră.

Zilele trecute am citit însă în Diario de Avisos, cotidianul pentru sudul insulei, că din iunie insula va fi legată de România cu un zbor direct, Bucureşti – Tenerife Sur, operat de două agenţii de turism prin intermediul Tarom. Am căutat date despre zbor, dar pe site-ul Tarom apare in iunie doar un zbor cu escala la Madrid, nicidecum unul direct de cinci ore.

Join the Conversation

7 Comments

  1. inteleg ca 100 de euro au fost doar biletele pentru intoarcere. dar dus intors din tara cam cat ne-ar costa ?

  2. V-ar costa in jur de 200 de euro, daca le cumparati cu cel putin o luna inainte de zbor.

  3. DECI, CARE VA SA ZICA , DACA CUMVA AVETI DE GAND SA VENITI IN TARA SI NU TRECETI MACAR O ZI , O ORA , O CEVA SI PE LA NOI , NU MAI VORBIM CU VOI!!! PUN DE PE ACUM O TUICA DE VALENI DEOPARTE PT. SEB.!!

    1. Ha, ha, ha!
      Păi ne vedem, oameni buni, cum să nu, că pe 1 iunie avem zbor din Băneasa la ora 22. Iar în Bucureşti ajungem undeva dimineaţă sau cu o zi înainte. 🙂

  4. Hehe… veniți acasă!!! Dacă nu vă întoarceți cît ai zice pește, vă vedem pe la Transilvania Tatoo? Sau undeva pe strasse, la un pahar și o poveste?

  5. Pai ar trebui sa facem o intalnire la o bere, suc si apă pe undeva pe aproape, poate la Budi în Sub Arini.

Leave a comment

Lasă un răspuns