Azi, 2 mai, este ziua mamei aici, în Tenerife şi în Spania. Motiv pentru care am primit o bomboană de ciocolată lângă ceaiul negru pe care-l beau la barul Hernandez din San Eugenio. Azi ar fi trebuit să am zi liberă, dar Jose s-a sucit şi până la urmă am muncit. Seb mi-a făcut iar nişte poze faine la muncă pe plaja Torviscas, poze stil paparazzi, o să le pun mâine sau la noapte. Acum am venit chitiţi să blogărim, că sunt mai multe chestii pe care vrem să le postăm, dar tocmai ne-a sunat Angelo. El mâine pleacă la Roma, pentru cele câteva luni pe care le trăieşte în Italia, şi probabil ne scoate din nou la cină, aşa, de rămas bun.

Următoarele articole vor fi cu ziua de muncă de azi la vândut costume de baie şi ofertele de maşini second-hand în Tenerife, asta pentru că sunt mulţi dintre voi care aţi cerut informaţii despre piaţa de autoturisme la ocazie pe insulă.

Join the Conversation

4 Comments

 1. staaaaaati, ca ne-am aliniat si noi , adica de acu`, de anul ăsta si la noi in Romania se sarbatoreste oficial Ziua Mamei și tot in prima duminica a lunii mai. (Legea cu privire la aceasta sarbatoare a fost aprobata in 2009).
  m-am tot uitat in presa locala si nu numai, dar sincer nu am vazut ceva evenimente legate de aceasta sarbatoare .
  Multi s-au dus la padure, la un mic, la un grătarel așaaaaaa ca de 1 mai….2 mai….de weekend.
  Saaaaaaau, cine a vrut a putut sarbatori Ziua Naţională a Tineretului (care a fost instituită în anul 2004 )la un concert ori participând la programe sportive si culturale organizate azi in 2 mai, special pentru tineri. Atat, doar de Ziua Tineretului s-a amintit prin ziare.
  ––-
  Imi place de tine, esti deja specialista in vandut costume de baie. Păi ce stoc are omu asta?…cate are?….nenumărate? Ma intreb de unde le tot scoate daca ai zis ca nu sunt tocmai de ultima oră, că sunt un pic cam demodate.
  Na, oricum, nu conteaza de unde le scoate,esenta este sa ai ce vinde si să se cumpere ce oferi spre vânzare. succes !

  1. Tare faza cu sărbătoarea de Ziua Mamei, de parcă avea mare importanţă când este.

   Costumele sunt noi, adică proaspete, făcute acum trei săptămâni la fabrica unei prietene a lui Jose din Santa Cruz de Tenerife. Doar modelul este anii 90.

   Acum mai avem doar vreo 50 de costume care trebuie să ne ajungă până vineri, cânt tipa de la fabrică-i mai scoate pe poartă vreo 150. Atunci vom merge şi în hoteluri, la piscine. Acolo cică se vinde mult mai bine.

 2. aaaaaaaaaam inteles acu` cum e cu costumele de baie. Stiam de data trecuta ca sunt noi,(dintr-un post mai vechi) dar nu am stiut ca le fabrica acum, ca asa iute cum sunt cusute le si aduce pe plaja. Eu am crezut ca omu` avea magazin, ca avea depozit, ca a investit cam mult la un moment dat si a ramas cu marfa pe gât iar acum incearca sa mai vanda din ele cum poate. 🙂
  ok. m-am luminat. deci vei avea de muncit tot sezonul . asta e bine !

Leave a comment

Lasă un răspuns