Foarte ciudat să faci cumpărături de vară într-o zi de iarnă. Dar şi foarte plăcut. Îţi vine să râzi, să sari în sus şi să dansezi de bucurie. Eşti cu cu gândurile tale de soare, nisip auriu, valuri, scufundări şi lecţii de surf iar în jur vezi doar oameni care cumpără şuncă, smântână, pâine şi tigăi thomas rosenthal. Da, e cam frustrant, că nu găseşti pe rafturi loţiune de plajă, şlapi sau costume de baie şi mai că izbucneşti în râs ştiind că acolo unde mergi marfa din magazine este tot timpul anului aceeaşi.

Am început pregătirile de Tenerife. Ne-am cumpărat periuţe noi de dinţi, ori chestia asta o facem o dată la jumătate de an sau când plecăm în vacanţă. Clar, şi pe insulă sunt periuţe de dinţi, dar parcă mai bine este când îţi laşi acasă vechiturile şi pleci cu lucruri noi, într-o viaţă nouă. Chit că e vorba doar despre două biete periuţe de dinţi. Ne-am mai luat şi alte lucruri la fel de importante. Cu fiecare obiect cumpărat mă simt mai aproape de Tenerife. Cred că pentru Seb sunt doar nişte bani cheltuiţi aiurea. Dar cum să vadă un bărbat care nu e ghei rostul unei noi pietre pons, a unei creme de corp ori a unei măşti de faţă?

PieS: S-a luat apa, revizii la apă-canal. Tocmai când eu aveam o mască de argilă pe faţă. Am dat-o jos cu berea lui Seb. Mă jur.

Join the Conversation

No comments

  1. Noroc cu Seb :)) Îți dai seama că o să ai o față mai fină cu adaosul de bere. Problema e … cum miroși tu oare. Macar în Tenerife ai apa aproape .. nu mai risipești berea lui Seb.

  2. faza cu berea e mortala, va doresc calatorie usoara, sa ne vedem cu bine si sper ca totul sa fie bine.DISTRACTIE PLACUTA

  3. :)) m-ai facut sa raz femeie.Incerc sa-mi imaginez ce fata a facut Seb cand i-ai luat berea ca sa te speli cu ea pe fata …

Leave a comment

Lasă un răspuns