Am ajuns. Nu pot să vă pun poze şi impresiile de drum că suntem pe malul Atlanticului şi nu am prea multă baterie la leptop. Este formidabil pe insulă, chiar dacă cerul e plin de nori şi adie vântul. Mirosul florilor este incredibil, te simţi ca în grădina botanică la pavilionul tropical, iar peisajele sunt de vis.

Dan-calu ne-a pescuit de la aeroport, am mers apoi să mâncăm o salată de fructe de mare murate şi apoi la plajă, să mai prindă omu nişte valuri. Aşa că eu scriu pe blog, Seb face fotografii şi Calu surfuieşte. Deseară vă dau şi poze.

În seara asta ne cazăm la motel, omu ne-a explicat că aici viaţa merge la ralanti şi la ora la care o să ajungem în Los Americas, adică pe la 19, lumea nu mai munceşte aşa cum ne-am închipui noi. Tranquila, ne-a zis, totul în Tenerife se face manana. Adică lasă pe mâine dacă poţi lăsa pe mâine. SUPER RELAXARE. Asta e viaţa ce mi-o doresc. Din fericire, şi Seb gândeşte la fel.

Join the Conversation

No comments

 1. iuhu, de abia aștept pozele. mai ales că dacă arunc un ochi afară e zăpadă peste tot… măcar să mai echilibrăm situația 🙂

 2. Uauu Ma bucur mult ptr tine:)Si sunt convins ca pozele vor fi pe masura asteptarii :)Sa iti fie bn acolo la caldura;)Salutari din RUMANI de la MERIDA si Alex:D :)):P

 3. Ati ajuns! E calm si bine. Mi-a tresarit inima de fericire cand am citit „am ajuns”!
  Astept cu nerabdare imagini de acolo.

 4. Bravo, copii. Ce ma bucur pentru voi…Si va invidiez ca stati la soare cand aici imi crapa dintii in gura de frig. 🙂 Asteptam poze cu nerabdare. 🙂 Pup.

 5. Drăguţi mai sunteţi! 🙂
  Nu stăm la soare, că aici, chiar dacă sunt 24 de grade, a fost foarte înnorat astăzi. Cel puţin în nord, la Puerto de la Cruz şi Bajamar. Mâine sperăm să avem soare dar nu rău, că ne căutăm chirie.

 6. mai multe pooooooooooooze :D.
  Ma bucur ca ati ajuns, ca sunteti bine si ca ati scapat de frigul si de iarna din Romania.Te pup!

 7. super! cand am timp,intru si citesc pe al tau blog.am aflat cu o zi inainte de plecare,dar merita!te pupacim si-ti tinem pumnii.sunt vreo 6 impreuna cu ai lui alex.sa avati parte de soare la propriu ,dar si la figurat!

 8. :))
  Vă mulţumim din suflet. De aici, de la 25 de grade Celsius şi multă relaxare în aer. 😀

Leave a comment

Lasă un răspuns