E nouă ceasul. O sâmbătă dimineaţă liniştită în care nu adie nici fir de vânt prin palmierii din faţa terasei noastre. Je e liberă azi, aşa că profită şi leneveşte în pat, în timp ce eu îmi văd de postat afară, la răcoare, că tot avem Vodafone Internet Contigo🙂 . Cicio nu lipseşte din decor şi stă tolănită pe scaunul ei, lângă mine.

Se anunţă o zi faină şi plănuim să mergem la snorkeling şi plajă, pe Playa del Duque. Altceva vroiam însă să scriu. Am tot muncit de vreo lună şi ceva să customizez o temă de wordpress pentru magazinul de surf, despre care Je a mai scris aici. Dino nu a vrut un magazin online, ci doar o pagină web pentru Palmbeach Surf Shop.

E un fel de a spune că am muncit pentru că au mai fost tot felul de pauze în care m-am ocupat cu altceva, ba adrenalină la Bahamar şi Punta de Hidalgo cu Je şi Dan, ba la palmieri, demolări sau sortat rădăcini cu acelaşi Dan. De ieri însă, deşi mai am de lucru la câteva mici detalii, palbeachtenerife.com este online şi ca urmare, în bugetul nostru mai intră săptămâna viitoare nişte bani, adică 300 de euro. Nu e mult, dar nu e nici puţin, pentru că nu m-am spetit prea mult şi în plus îmi place, mai ales că Dino este mulţumit. Acum mai trebuie urcat site-ul în căutări şi mă ocup în continuare de întreţinerea lui, printre munca la banane, dacă va fi să trăiesc experienţa:).

Dino, un brazilian de treabă care şi-a deschis un magazin de surf aparte în Tenerife. Aici, într-o zi fără valuri, duşează căţelul Buffy împreună cu Edu, un puşti surfer, skater şi pescar

Gata. Mă duc acum să-mi trezesc logodnica (fără inel deocamdată) că vrem să mai dăm o tură şi pe la finca de banane să întrebăm de job. O zi faină vă doresc şi vouă, chiar dacă citeam ceva de cod galben în toată ţara şi vă invidiam oarecum. Mie îmi plac furtunile zgomotoase. Fireşte nu şi cele cu pagube.

P.S. Am uitat să-i mulţumesc Alexandrei pentru că m-a ajutat cu banner-ul saitului.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Atata timp cat faci ceea ce iti place si cand iti place si mai iei si bani pe treaba asta mie mi se pare o.k.!

  2. Parca ziceati ca munca de bananier te face cocosat…

    De unde se vede treaba ca e mai bine sa fi cocosat de munca decat sa fi cocosat de foame.

    Succesuri! ©2009 eba

Leave a comment

Lasă un răspuns