Ha, ha! De luni sunt mândra posesoare a unui costum de neopren pentru surf. Nici nu mă aşteptam să am propriul meu neopren atât de curând, dar Dan mi-a făcut o surpriză. Când veneam de la Punta del Hidalgo, după ce am cules portocale şi fructe-ca-litchi din grădina unui canariot, ne-am oprit la Decathlon, în La Laguna. Ăsta este cel mai mare magazin de articole sportive din Europa, adică nu chiar supermarketul din Tenerife, dar compania Decathlon. Nu mă dau în vânt după cel mai / cea mai, dar cum Dan trebuia să-şi cumpere nişte mănuşi de box, am zis hai, să aruncă un ochi, doi.

Şi aşa am dat peste incredibilele preţuri la articolele pentru surf. Adică să plăteşti 14,95 euro pentru un neopren scurt (adică cu mâneci scurte şi pantaloni scurţi) este o afacere, chiar dacă neoprenul este făcut de marca proprie a Decathlon, Tribord. Că doar nu te aştepţi să plăteşti banii ăştia pentru un O’Neill, dar totuşi, la 14, 95 de euro primeşti un neopren care-ţi asigură în apă o protecţie minimă împotriva frigului. Eu mă declar încântată, chiar de nu l-am încercat încă şi nu ştiu cum este în el, cât de bine ţine apa rece departe de piele. Mai bine decât cu slip şi camisetă, sigur va fi. Plus că nu mai trebuie să împrumut de la Dino un neopren de fiecare dată când intru în apă cu placa.

Fac poze cu noul neopren la prima intrare în apă, azi nu a fost de surf în Las Americas, steag roşu ridicat în bernă, mulţi curenţi şi valuri de vânt. Oricum, neoprenul îmi vine bine, ca turnat (doar este pentru copii de 14 ani, că XS-ul nu se mula perfect), deci de stat, îmi stă bine în el 😀

Poze pentru acest post sunt cu năzbâtiile pe care le-am făcut în Decathlon, parcă eram nişte copii. Ne-am dat cu toate chestiile haioase şi a fost tare distractiv. Mai distractiv a fost că nimeni nu a venit să ne atragă atenţia că nu avem voie să facem poze.

Dan, tartorul şef, a iniţiat "testele" cu trotinete cu trei roţi sau skate-uri cu două

PieS: Eu şi Seb am rămas fără bani, că încet-încet s-au scurs (după ce am plătit chiria pe luna aprilie, 360 de euro, am mai rămas cu 180 de euro, a doua parte a depozitului pe care trebuia să-l dăm pentru apartament… nu i-am mai dat pentru că nu ni s-a adus TV şi nici draperie spre geamul din curtea interioară. Aceştia rămân pentru chiria pe mai). Aşa că Dan e cel care mi-a zis să cumpăr neoprenul şi cel care l-a plătit. Deja trebuie să deschidem un caiet cu datoriile care se strâng faţă de el. Când facem mai mulţi bani, Dan deja poate să iasă la pensie 😀

[nggallery id=27]

Join the Conversation

7 Comments

  1. S-a facut surf azi acolo. Erau chiar foarte multi, am trecut eu pe acolo si m-am oprit si la o bere 🙂

  2. Dap, s-a făcut de dimineaţă mai bine, că acum a crescut viteza vântului. Am intrat şi eu vreo oră, n-a fost prea distractiv, doar antrenament pentru braţe (chiar dacă am luat câteva valuri)

  3. suntem doua fete care citim blogul in loc sa ne uitam la telenovele si dimineata la lucru radem la cafea pe tema asta.
    noua ni se pare, probabil ca or mai fi altele ca noi, ca intre Je si Dan se infiripa incet incet ceva. desi probabil nu este voit si nici ei nu-si dau seama. inca. Dan arata bine, deci nu ne-am mira…..
    seb: atentie sporita!

  4. tocmai s au despartit din cauza depresiei generale ce a cuprins insula odata cu venirea kalimei. si cum arat foarte bine ma voi imbraca cu tricoul mulat negru(hugo boss)si diseara o voi invita pe Je la o mica chermeza in casa unchiului fratelui de sora a lui Jose. cum e normal sa se fumeze la orice ceai am incredere ca imi va ceda si Seb o sa se arunce in fata tramvaiului. asa sa ma ajute dumnezeu. amin!

  5. doamneeeeeeee….ma doare capul! ce am facut!!!!!!!am ajuns la vecina jeaninei unde era un party fulminant. sangria, beri , wisky chestii treburi socoteli si am uitat de misiune. sa ma dreg cu un borachino si sa vedem ce se mai intampla. apropo You can leave your heat on inca are succes daca deja nu mai ai nimic pe tine…

Leave a comment

Lasă un răspuns