Am citit pe net, pe rss-ul de pe telefon, că benzina a depăşit în ţară pragul psihologic de 5 lei, la Rompetrol şi Petrom. E nasol rău. Nu ne afecta pe noi oricum..că scuterul era furat iar pe Tursib eram oarecum blatişti, în sensul că arătam legitimaţiile de presă de la Adevărul, expirate, dacă ar fi fost nevoie, dar nu a fost. NU FACEŢI CA NOI!

Bun. Revenind la benzină, una dintre investiţiile importante pe care trebuie să le facem cu cel mult o mie de euro este să ne luăm un mijloc de locomoţie în doi timpi cel puţin, pentru că benzina e „muy” IEFTINĂ. Motorina e în jur de 70 de de cenţi cea normală şi 76 ,  super euro 5. Benzina costă în jur de 85 de cenţi litrul cea de 95 şi peste 90 de cenţi, cea de 98, în funcţie de pompă. Faceţi voi calculele, că sunteţi mai la curent cu cursul.

Dacă ai maşină merită să o treci cu feribotul pe insulă, chiar dacă dai câteva sute de euro pe transport. În schimb asigurarea din România e valabilă şi nu trebuie să o înmatriculezi aici. Iar pentru comparaţia cu berea din titlu: un litru de bere San Miguel este între 1,28 şi 1,80 în funcţie de supermarket.

Leave a comment

Lasă un răspuns