Vladu-i de acum vedetă mare. Cum care vladu? Unul din prietenii mei motociclişti din bucureşti, care mai comenta una alta aici, pe blog, dar care de la o vreme s-a dat la fund. Man, chiar n-ai nimic de comentat? 😀

Aşa. De ce e vedetă? Pentru că aşa s-a născut el, v-ar putea răspunde cu un zâmbet şmecheresc. V-aduceţi aminte că în articolul meu despre şeful de scară care nu e brontozaur, ştefan vladu ne-a adus la cunoştinţă că domnia sa este preşedinte de bloc. Şi că are o modalitate foarte modernă şi eficientă de a-şi administra problemele de şef. Adică printr-un avizier online, pe un blog. Blogul blocului.

Cum veştile circulă (câteodată mai greu), răsfoind blogul meu au aflat şi redactorii mei şefi de drăcoasa situaţiune. Şi cum mă, jeanina, ai pe blog aşa un subiect de articol  şi nu dai în ziar? E bucureştean, domne, să facă cei din bucureşti. Să facă! (adevăru-i că puteam să le dau de pe atunci ideea, prin ianuarie, da’ m-am luat cu altele).

Şi au făcut. Articolul din adevărul de seară de bucureşti îl găsiţi frumuşel aici, merită citit, băgaţi un ochi să aflaţi cum îşi plătesc facturile de întreţinere locatarii lu’ vladu. Iar pe vladu îl găsiţi la el pe blog, blogul personal, cum se înfoaie în pene că (iar) a fost dat la gazetă. 😀 Să-ţi fie de bine, monşer!

Join the Conversation

No comments

 1. Salutare! Merci 🙂
  Pai nu m-am dat la fund, am vrut sa scriu de mai multe ori, dar, datorita talentului meu limitat la literatura, stergeam tot ce am scris si renuntam.

  Oricum doream sa scriu la reactiile tale mai „acide”, sa te inveselesc putin si sa iti schimb putin opinia despre lume si viata.

  Oricum urmaresc blogul tau pe rss, facebook, twitter, tot ce trebuie! Nu scap nimic!

 2. :)) Eşti demenţial.
  Man, de pe blogul blocului de ce nu comentează nimeni? Şi, mai ales domnule preşedinte de bloc, de ce n-ai mai postat nimic din decembrie? 😀

 3. Lunile de iarna sunt mai grele 🙂
  Am lasat oamenii sa plateasca linistiti!

  Tin la zi e-avizierul, care e important!
  Iar de comentat nu comenteaza ca merg toate roata … nu e ca la tine sa opreasca centrala 🙂

  O sa postez marea adunare din martie si ce trebuie facut !
  Urmeaza proiecte de anvergura … reparat instalatii, camere web, avizier cu plasma :))
  Si in final … un touch the screen dala la intrare cu informatii ca la gara!

 4. foarte fain. și eu vroiam să fac asta pt. blocul alor mei, dar problema este că sunt mulți vârstnici și nu cred că va fi relevant pt ei 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns