Vladu-i de acum vedetă mare. Cum care vladu? Unul din prietenii mei motociclişti din bucureşti, care mai comenta una alta aici, pe blog, dar care de la o vreme s-a dat la fund. Man, chiar n-ai nimic de comentat? 😀

Aşa. De ce e vedetă? Pentru că aşa s-a născut el, v-ar putea răspunde cu un zâmbet şmecheresc. V-aduceţi aminte că în articolul meu despre şeful de scară care nu e brontozaur, ştefan vladu ne-a adus la cunoştinţă că domnia sa este preşedinte de bloc. Şi că are o modalitate foarte modernă şi eficientă de a-şi administra problemele de şef. Adică printr-un avizier online, pe un blog. Blogul blocului.

Cum veştile circulă (câteodată mai greu), răsfoind blogul meu au aflat şi redactorii mei şefi de drăcoasa situaţiune. Şi cum mă, jeanina, ai pe blog aşa un subiect de articol  şi nu dai în ziar? E bucureştean, domne, să facă cei din bucureşti. Să facă! (adevăru-i că puteam să le dau de pe atunci ideea, prin ianuarie, da’ m-am luat cu altele).

Şi au făcut. Articolul din adevărul de seară de bucureşti îl găsiţi frumuşel aici, merită citit, băgaţi un ochi să aflaţi cum îşi plătesc facturile de întreţinere locatarii lu’ vladu. Iar pe vladu îl găsiţi la el pe blog, blogul personal, cum se înfoaie în pene că (iar) a fost dat la gazetă. 😀 Să-ţi fie de bine, monşer!