Când spui fotbalişti, automat te gândeşti la maşini. Şi ei, fotbalişti, când joacă fotbal, automat se gândesc la maşini. „Dacă mai dau un gol, primesc primă. Dacă mai dau două, mă transfer la iuventus. Şi pac! îmi trag un ferari“. Haha, nu mă dau anti-microbistă, da’ parcă unii pentru lux, glem şi mulţi cai sub capotă s-au apucat de fotbal.

Fotbaliştii de la fc vaslui sunt cazaţi la împăratul romanilor din sibiu, pentru meciul de duminică cu gaz metan mediaş. Da’ tot la hotelul în care se lăfăie futboliştii e în acest uichend şi un târg de nunţi. La care târg sunt aduse, mai mult pentru a atrage muierile disperate să găsească rochia de mireasă perfectă (până mâine bag un post despre vânătoarea asta absurdă după rochia de nuntă) şi a ţine viitori soţi, răbdători, în parcare, ziceam că au fost aduse trei maşini: un lincoln (nu l-am pozat, e limuzina clasică, albă, de îbnchiriat la nunţi), un rols rois fentom şi un ford old taimăr nuş-de-care.

Pe lângă cârdul de bunici, pitici şi mămici ce se fotografiau de zor în faţa luxului şi a bunăstării, hop-ţop şi câţiva jucători vasluieni. Şi io-s curioasă să văz câţi ţoli are janta sau din ce cristal sunt retrovizoarele, da’ nu mă uit ca apucatu care n-a mai văzut maşină. Că fut-boliştii aşa parcă se uitau, precum copilaşii care bat o minge jumulită în spatele grădinii de la ficăţeii din deal când apare printre noroaie un logan mcv. 😀

Join the Conversation

No comments

  1. Ultimele două imagini sunt la superlativ. Mă duc și eu puțin cu loganu meu să imi treacă oftica 😀 Văd că nu mai este așa mult soare.

  2. Măi dragă, prognozele meteo se înşală de foarte multe ori. Cum ziceau ieri că tot uichendu va fi de vară la sibiu, acum este plin de nori şi picură. Măcar nu-i frig.
    Bun loganu, mult mai bun decât cinciu meu.
    Mulţumesc pentru aprecieri!
    😀

Leave a comment

Lasă un răspuns