Ieri, după surf, a urmat distracţie pe plaja Torviscas unde Seb a alergat după porumbei la fel ca un copilaş în Piaţa Mare a Sibiului. El spune că trebuie neapărat să precizez că n-a alergat de nebun, ci pentru a vedea cât de inedite ies pozele cu el şi nişte porumbei pe malul Atlanticului, în Tenerife. No, au ieşit destul de inedite, Seb trebuie să fie mulţumit. Apoi, nu tot de dragul pozelor, Seb şi-a făcut de lucru cu un buştean adus de valuri, buştean pe care a reuşit să-l înfigă în nisip ca pe un însemn falic. Bravo Seb! Oceanul a fost fain şi am făcut câteva reprize de înot pe fundul apei, lucru care ne-a făcut să regretăm că nu aveam „instalaţia” de snorkeling cu noi pe plajă.

Am plecat spre centrul comercial El Duque unde am descoperit acum vreo lună un magazin extraordinar de fain la preţuri cu haine Springfield, Timberland şi alte câteva mărci ce arată de calitate. De aici Seb şi-a cumpărat o pereche clasică de blugi albaştri (Springfield) la 15 euro care-i vin demenţial de sexy. Pe drumul dinspre plajă şi centrul comercial am trecut prin faţa hotelului Anthelia Iberostar (cotat la cinci stele), care are una dintre cele mai frumoase pajişti din Las Americas în faţă. Acolo Seb a mirosit un cactus ca să-şi dovedească simţul estetic şi sensibilitatea pentru flori, eu mi-am uns bubiţa de ieri cu aloe vera, am stat întinşi pe iarba cam ţepoasă (cred că e ţepoasă pentru a descuraja doritorii de stat pe iarbă) şi ne-am holbat la minunăţia de Atlantic bucurându-ne de soare, privelişte, linişte şi cam de tot, de viaţă.

Bune duşurile gratuite de pe plajă, te curăţă de sarea Atlanticului 🙂
Este un romantic sau nu Seb?
În faţa hotelului Anthelia Iberostar, pe o pajişte bine îngrijită şi potrivit înclinată către Atlantic
Vă mai amintiţi de rana mea de la surful de ieri, nu? Aici o doftoriceam cu puţină sevă de aloe vera
Aripa de sud a hotelului Anthelia

[nggallery id=45]

Dovada că turiştii ruşi din zona Playa del Duque - Torviscas Playa sunt cei mai importanţi pentru comercianţii de lux

Join the Conversation

7 Comments

 1. Posturile voastre sunt o gura de aer proaspat in aerul asta infectat de greve, amaraciune, scarba la adresa celor care ne conduc si pe deasupra mai este si frig. Multumesc pt oaza de liniste si visare…

 2. He ,he … cum il chema pe taurasul acela din desene animate care iubea florile…?!
  Apoi, daca Ciceo il vede pe Seb cum prinde porumbei, ori fuge de acasa de rusine, ori i se face mila de Seb si ii prinde el cativa, macar de o ciulama! Pozele intradevar ne indulcesc si noua viata ,vorba lui Vali!

  1. Cicio crec că prinde ceva şoricei, că mereu o găsim în grădina din faţa blocului, printre coji de palmieri şi frunze uscate şi căzute… ori pe acolo sigur sunt şoareci (şi un pisic mare şi negru cu care Cicio sigur are o idilă)

 3. Ferdinand , e tăurasul …pacifist si care se ocupa cu mirositul florilor 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=CGTVRbpAuRo

  Ce frunza uriasa de aloe ai tu! pai la aloea mea din ghiveci, toate frunzele nu fac cat frunza ta. cât sunt de mari aloele pe acolo?
  –––
  poze de paradis ! cât poate să fie de frumos !
  ceea ce fac acum, este sa-mi clătesc ochii.

  1. Păi aici aloe vera creşte peste tot, pe orice mal de ocean sau deal arid. Şi toate sunt mari, cu frunze şi de aproape un metru. În Tenerife sunt ceva oameni care au culturi de aloe vera şi cotnracte cu nu-ş ce firme de cosmetice… cică se câştigă bine din asta 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns