Ieri mi-am dat demisia de la adevărul. Amândoi ne-am dat-o, şi eu şi Seb. N-a fost un gest necugetat, făcut dintr-un impuls de moment. A fost o decizie luată cu mai mult timp în urmă. O decizie luată în fiecare zi, puţin câte puţin. Dovedeşti nesăbuinţă atunci când mergi pe un drum închis şi nu te opreşti la timp ca s-o iei pe alt drum bun. Viaţa e prea scurtă ca să faci lucruri care nu-ţi mai plac. Demisia este un act firesc pe care nu trebuie să-ţi fie teamă să-l faci. Întotdeauna am considerat că cel mai important lucru este să fii sincer cu tine şi cu eul tău. Că de aici curg toate.

Demisia e bună. Demisia e bună dacă-ţi înlocuieşti vechiul job cu altul (mai bun), ar preciza o parte dintre voi. Dar eu vă spun că poţi să pleci foarte liniştit de la un loc de muncă fără să ai plasă de siguranţă. Deja vă uitaţi cruciş. Eu şi Seb am plecat fără să avem alt loc de muncă, un loc de muncă  găsit, bătut în cuie şi gata să ne dea noile direcţii. La un moment dat te saturi să tot schimbi cuşca, vrei să schimbi mai mult de-atât. Iar noi schimbăm oraşul, ţara, emisfera, clima. Ne schimbăm viaţa.

Join the Conversation

No comments

 1. Felicitari pentru ca ai reusit sa spui „Stop!”. Multi romani nu au curajul sa faca asta, prefera sa mearga zi de zi la un job nesatisfacator, din inertie. Succes in continuare.

 2. Ok, deja m-ai bagat in ceata …vreau mai multe detalii 🙂 in legatura cu aceasta schimbare…unde te muti?
  Oricum ma bucur pentru voi doi, important e sa va fie bine!

 3. Bravo voua! Voi stiti cel mai bine! Si ce sentiment este cand te eliberezi!
  Mai copii .. da pisicutele ? Nu o sa le mai vedem pe la tine in blog?

 4. Exact chestia asta am şi eu de gând să o fac.De ce să stai într-un loc unde nu e pentru tine.
  Şi o schimbare e atât de sănătoasă.

 5. Foarte inspiraţional postu`. Baftă multă! Ah şi poate că uneori e bine să avem ceea ce ne trebuie, nu exact ceea ce ne dorim… poate. Again, baftă! 🙂

 6. Felicitari! Eu mi-am dat demisia pana acum de 3 ori (de doua ori in 2009) si niciodata nu am regretat. Chiar daca eram in plina criza, nu a contat. N-am inteles niciodata de ce trebuie sa fiu nefericita si sa lucrez cu oameni naspa, daca exista si alte usi.
  In prezent mi-am gasit un job, pe care l-am indragit dupa prima saptamana. Am zile grele, dar macar n-am un nod in gat 8h/zi.

 7. Dragilor, vă mulţumesc pentru susţinere. Demisia nu trebuie să fie un balaur cu şapte capete. E doar un punct. Şi de la capăt.

  Eu sper să vreţi să mă şi să ne însoţiţi, măcar virtual, acolo unde vom emigra. Iar dacă aveţi drum fizic, real pe acolo, vă cazăm la noi. Şi mergem împreună la un surf. 🙂

  Sînziana, deizi nu va mai apărea pe blogul meu, că rămâne în ţară. Cum zicea şi Seb, o să găsim acolo pisici frumoase pe care să le facem vedete pe blog. 🙂

 8. Felicitări, acum că ştiu continuarea, nu mă mai îngrijorez … E uşor pentru noi să vă felicităm şi să vă dăm sfaturi, greul e pe umerii voştri, dar am încredere în voi (de parcă aţi avea nevoie), ştiu că totul va fi bine! Să ne scrieţi!

Leave a comment

Lasă un răspuns