Post scurt. Edităm pozele şi filmuleţele făcute azi în Costa del Silencio şi Las Galletas şi pe mâine urmează trei articole cu nebuniile zilei (e demenţă curată să te scufunzi în Atlantic la Costa del Silencio, fie şi la doi-trei metri de suprafaţa apei – sunt golfuleţe în stâncă pline de peşti, arici de mare, crabi iar toată lumea subacvatică ţi se dezvăluie liniştită).

Iar mini-articolul de faţă este despre „drăguţii” din imagine. Ei sunt poliţişti canarioţi de la Poliţia Locală, „prietenii” negrilor care vând ochelari de soare şi marijuana, ai „vrăjitoarelor” care vând eşarfe pe plajă şi ai noştri, ai mei şi ai lui Jose, care vindem costume de baie şi eşarfe pe plajă.

Asta e prima poză pe care le-am făcut-o poliţiştilor pentru că mereu am avut o reţinere în a-i fotografia… nu ştiu de ce, că nu-s fioroşi iar mulţi dintre ei chiar sunt foarte amabili. Aici cei doi poliţişti ai municipiului Arona zâmbeau frumos, că aşa se comportă ei cu cei ce par turişti, turişti liniştiţi, turişti necertaţi cu legea. Chiar am văzut de multe ori poliţişti care se lasă fotografiaţi cu turiştii, lasă copiii să se urce pe scuterele şi motocicletele lor pentru a fi fotografiaţi de părinţi împreună cu ei iar toate ăstea îi fac să pară ca nişte obiective turistice în Tenerife. Adică mergi acasă, în Anglia sau Germania sau mi-e egal unde şi-ţi arăţi pozele de vacanţă prietenilor: Aici suntem la Masca, aici în rezervaţia Teide, aici în Puerto de la Cruz, aici la Siam Park, aici cu poliţiştii canarioţi…

Atât. Aaaa, uitasem, poliţiştii ăştia sunt şi modeşti. Când m-au văzut că-mi îndrept obiectivul spre ei, unu a zis: Nu ne fotografia că se strică camera! 😀

Join the Conversation

2 Comments

  1. ,,Frumoasa,, lovitura primita din partea ta, si pentru ca se pare ca nu era suficient, si nasii s-au hotarat sa ne faca aceeasi surpriza. Asadar, lipseste atat sora miresei, cat si nasii, pe motiv ca vor sa se desparta. Acum suntem in cautare de nasi, pe care intr-un final ii vom gasi, musai, dar o sora a miresei, imposibil!!

Leave a comment

Lasă un răspuns