Marţi seară, toată noaptea şi miercuri dimineaţă, San Eugenio – Las Americas – Los Cristianos a fost sub furtună. O furtună ordinară, nu ceva ieşit din comun. Adică vânturi mai puternice am trăit la Sibiu şi mai rău plouă în Bucureşti când se pune să toarne. Totuşi, pentru partea de sud a insulei Tenerife, care este renumită pentru ariditatea ei, au fost ploi torenţiale în toată regula.

Pozele le-am prins de lângă Siam Park şi de sus de pe deal, de lângă spitalul Los Cristianos, unde Dan a urcat repede maşina ca să tragem cadre memorabile cu norii cei furtunoşi de deasupra Atlanticului. Seb a făcut şi filmuleţe, o să le încarce.

*post scris şi programat de sâmbătă seara

Aici furtuna trecuse de Las Americas (localitatea din dreapta dealului) şi era la est de Los Cristianos (oraşul de la stânga dealului)
Din faţa parcului de distracţii acvatice Siam Park, curcubeul aşa de slab cum l-am prins noi miercuri dimineaţa, pe la ora 9 şi ceva
Cred că va mai trece mult timp până să mai vedem ploaie în Las Americas

[nggallery id=21]

Şi bineînţeles, soarele a ieşit imediat după ce s-a oprit torenţiala

Join the Conversation

1 Comment

  1. „Cred că va mai trece mult timp până să mai vedem ploaie”
    lasa ca vedem noi destula ploaie si frig! se tot vorbeste de incalzire globala si era anuntata o primavara secetoasa. UNDE ?!?! am nervi ca am jucarie noua (Honda Transalp) si ploaia ma trimite la autobuz. vreau la voi! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns