Azi iar n-am făcut mare lucru. Adică deh, ca bondarii, ceva sex şi apoi cu burta-s sus. Iar în toată povestea asta de emigrant leneş care-şi caută de lucru doar când îşi aminteşte, cea mai mare realizare a zilei a fost întâlnirea cu George şi Alex. Ei (nu, nu-s gay) vin din Constanţa şi au ajuns pe insulă în ianuarie, din aceleaşi motive ca şi noi. Cum am dat de constănţenii cu feţe de canarioţi? Cu ajutorul unuia dintre voi, cei care intră pe blogul meu şi ne încurajează prin comentarii. Bogdan, un gălăţean care vrea să-şi lase viaţa din România şi să-şi deschidă o afacere în insulele Canare, a ajuns pe blogul lui George la fel cum a ajuns şi pe blogul meu: căutare pe gugăl cu „emigrare în Tenerife”. Şi pam! mi-a dat mail că mai sunt alţi nebuni ca noi care îşi trăiesc viaţa şi libertatea sub soarele canariot.

Am luat legătura cu constănţenii, am stabilit să ne vedem şi ce mai tura-vura, azi ne-am întâlnit la o bere în San Eugenio. Ce să zic, parcă suntem noi, eu şi Seb, în alte corpuri. Oamenii gândesc exact ca noi şi au aceleaşi principii de viaţă. Singura diferenţă e că ei locuiesc într-un apartament iar noi într-un studio 😀 După vreo două ore şi multe poveşti despre dulcea viaţă pe insulă (dacă ai şi o sursă de venit), ne-a ridicat de la masă intrarea în tură a lui Alex, la 18.30. Doar atât. Că am fi stat de vorbă muuult şi bine.

Apoi, fiecare-n treaba lui. Noi am mers acasă doar ca să băgăm cina la stomac, paste al dente cu ton şi usturoi, şi să plecăm spre italieni, la Lo Squalo. Preţuri mai mici ca la barul ăsta n-am găsit în toată zona San Eugenio – Las Americas – Los Cristianos. Îmi place viaţa mea! 😀

(de la stânga spre dreapta, un rezident englez, câinele rezidentului englez, Seb, George şi Alex)

Join the Conversation

No comments

  1. Am povestit ce a fost la casting într-un nou post… mare lucru nu e de zis. În cameră mai era doar tipul de la companie şi doi turişti englezi la vreo 60 de ani.
    Alex ce părere şi-a făcut?

  2. Chiar sunt curioasă de oamenii pe care i-au ales… Şi mi-ar plăcea să văd şi producţia finală 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns