Ce să facem şi noi dacă vedem un anunţ lipit pe-un stâlp tenerifez (care, de fapt, era cabină telefonică)? Benoclăm cu atenţie şi băgăm mare. Adică de ce să ne deranjeze să facem figuraţie într-un scurt-metraj canariot pe numele lui „Un dia en el paraiso”?

Oamenii ăştia de la compania asta de producţie caută suedezi, englezi, nemţi, polonezi şi ruşi sau orice specie care aduce a suedez, englez, neamţ, polonez ori rus. Noi doi ne-am uitat unul la altul şi am zis că semănăm a ceva din toate astea, cu cheliile noastre proaspete. Aşa că azi, sâmbătă, când este uichend şi n-ar trebui să muncim, mergem la selecţie. Ce pot să ne facă decât să ne dea câteva zeci de euro pe zi şi pizza italiană cât încape (aşa am auzit io că se face la chestii dintr-ăstea).

Join the Conversation

No comments

 1. Dati si autografe!?:) Va tinem pumnii!”SHOOTING DAY”,nu inseamna oare ziua in care va impusca!!??Bafta oricum si mai odihnitiva si voi,ca pana venim noi ii invatati prost pe aia! Si trezit la 7,30 ca sa alergi!Da Seb. ce vina are! Ca pe el nu-l vad asa sportiv!:) Iao mai incet ca sperii pescarusii sau ce gaini zburatoare or fi pe acolo! BAFTA MULTA IN CONTINUARE!!

 2. hai că asta-i faină :)) în fond de ce să nu? nu-i așa? asta chiar ar fi super.
  fiecare experiență e un pas înainte. și nu trebuie să vă lăsați descurajați, să nu lăsați să vă scadă moralul. Sunt convinsă că este sau va fi o perioadă când banii din punga de acasă se cam subțiază, dar asta e. eu nu vă văd stând cu mâinile în sân și plângându-vă de milă. sau cel puțin pe tine Jeanina, clar nu.
  Clar că până să ajungi la ceva mai bun/servici/ trebuie să faci multe care nu sunt tocmai pe placul inimii. Atâta timp cât vă știti limitele și posibilitățile ,e ok.
  Dar ai zis de motoare, motociclisti, în unul din posturile tale, care ti-e un domeniu cunoscut, zic eu apropiat ție, chiar pasiune….păi pe la ei nu-ți poți întinde ”antenele”.

  P.S. am umblat pe la setari si sper ca am reparat buba, speeeeeer ca se poate posta comentariu din nou .

 3. Hey, aștept să scrii dacă a ieșit povestea cu figurația și cum a fost! Am făcut și eu o dată chestia asta, în vacanță la noi la mare, mă dădeam clientă într-un disco-bar, pentru un film cu Anca Țurcașiu 🙂 Succes în continuare!

 4. A&A, doamne ajută, nu-nseamnă că trag cu mitralierele în noi! Mulţumim pentru gândurile bune, cică gândirea pozitivă direcţionată spre ceva anume funcţionează bine de tot. 🙂 Cu Seb aţi ghicit, nu prea se-mpacă cu sportul… Dar e bine.

  Valentina, cu motocicliştii zicea şi Seb să facem ceva, mai ales că am găsit două bariri de motorişti. Vom vedea, la ei n-am intrat încă cu CV-urile.

  Orin, cu figuraţia aveam mari aşteptări ieri, când veneam de la casting. O tanti nordică a venit la noi şi ne-a întrebat dacă suntem suedezi. 🙂 Cât ai primit la figuraţie pentru Anca Ţurcaşiu?

Leave a comment

Lasă un răspuns